2008. november 16., vasárnap

vasárnap

 Ma semittevős napom volt, délelőtt le akartam mosatni a kocsit, de nem jött össze, mert fél Dunaújváros az automosónál várt, valószinüleg ez a vasárnapi program sokaknál.... :) Valahogy nem volt kedvem sokat várni, igy inkább majd máskor....


Fincsi ebéd volt, a kedvencem és megunhatatlan húsleves, aztán krumpliőfzelék, én ezeket nem birom megunni. Volt még rántott hús is krumplipürével, de valahogy nem kivántam a húst mostanában.


Viszont anya isteni finom kovászos uborkát vett a piacon, majdnem két nap alatt benyomtam az egészet, annyira finom volt. Ezt sosem tudom megunni valahogy.


Délután pihi volt, és most este is kihasználom, hogy magyar tv-t nézhetek, bár semmi értelmes nincs, most éppen az ATV-n a Schobert-Rubint házaspár osztja az észt a népnek, jaaaaaj de idegesitőek. :( Bár annyira nem, mint ez a Hajdú Pétert, tőle pláne a falra tudok mászni. El is kapcsolom, mert még rosszat álmodok éjjel. :)))


Este csináltunk pár fotót a tesómmal újra a pocak növekedéséről, majd holnap otthonról teszek fel egy-kettőt, nagyon beindult most gyermekünk kuckójának a növekedése. :))) Egyenlőre még elég nagy helye lehet a "bulizásra", úszkálásra, ficánkolásra, de ez majd idővel szükülni fog.


Holnap reggel indulok vissza Bécsbe, P már nagyon vár minket haza, 3-4 napig jól elvagyunk egymás nélkül, de utána már uncsi tud lenni, hogy nincs itt. De már csak egyet alszunk, jupppiiii!!!


 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése