2012. augusztus 8., szerda

Utolsó ovis napok

Még három nap és vakáció!!!!

Egyre kevesebb a gyerkőc Bennyék ovijában, már nagyon nyári szabi hangulat van, így neki sincs olyan nagy kedve oviba indulni reggel, főleg, hogy a kis barátja, Julian sincs ezen a héten már.

De mikor érte megyünk kettőkor, akkor pedig fel van dobva, és az ovónénik is dícsérik. Ezen a héten pedig mindkét kedvence, Maria és Kornelia is ott vannak, miattuk azért mindig összeszedi magát. :)

Hétfőn és kedden Oma + Opa ment érte 2-re, mert én délutános voltam, ilyenkor délutánonként mindig nagyot játszanak, most is tele volt élménnyel. :) Állítólag tegnap annyit evett este, hogy ilyet még nem láttak P szülei, rendesen kifáradhatott a délutáni blumengarten látogatásban. :))))

Bár ma már az ovónénik is úgy vártak, hogy már egy ideje "éhen akar halni" Benny, ugyanis nem ebédelt, mert szerinte "büdös" volt az ebéd és meg sem kóstolta, úgyhogy 2-re már igen éhes volt, ezért megszánta az egyik ovónéni és kapott egy brióskiflit, ami kincsként hordozgatott és jóízűen befalta hazafelé. :))))

Pénteken fodrászhoz készülünk ovi után, hogy a nyaralásra újra rövid haja legyen, ne izzadjon majd annyira a Balcsin és kedden indulás a Balatonra. Már várom nagyon, a jó időt is megrendeltük. :))))

Ma végre megnyílt a Blumengartenben az új játszótér, véletlenül fedeztük fel, de nagyon szuper délutánt töltöttünk ott. Igényes játékokat építettek, bár egy-kettőhöz Benny még kicsi, de azért kipróbált mindent. :) Végül megérkezett egy ovistársa is a szüleivel és a két hetes kistesójával, így Benny egyből kisajátította az apukát és dirigálta neki , hogy hol emelgesse őt fel, hogy ő is tudjon játszani a nagy játékokkal. :)))))

Jó délután volt... :)










És végezetül még pár "Benny száj" jutott eszembe, bár a legtöbb vicces szitu németül vagy vegyes nyelven történik mostanában vele. :)))) 

- P és Benny kettesben voltak a Blumengarten, mikor egyre több darázsra lettek figyelmesek. Az egyik Benny körül repkedett, mire ő megszólalt: "He Biene, was soll das?!?!" (Hé Méhecske, ez mi akar lenni?!?! )
-Reggel mostanában már fél 7 körül átslattyog a szobába, bebújik a nagyágyba és néz a nagy szemeivel rám. Egyik reggel még hozzá tette, hogy "jó reggelt anya, reggelizeit" (reggeli idő) :D :D 

-a múlt időt keverve használja, elkezdi németül és magyarul fejezi be. :) Pl. "anya, hast du joghurt a billában venni?" 
- szedett Opa a Blumengartenben Bennynek szedret, eszegette, eszegette, egyszer csak már nem kért többet, furcsán méregette őket. Megkérdeztem, hogy mi a baj , miért nem eszik? válasz: "mert szöszimöszi van rajta" :))) (a málnát is ezért nem eszi meg, mert szerinte szöszös. :D )




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése