2013. június 28., péntek

Az első lagzi

Amennyire tartottam tőle, annyira szuper lett a napunk! :)))

Az unokaöcsém 13 év után végre eljutott arra a pontra, hogy összeházasodjanak a barátnőjével, igaz, hogy már együtt laknak egy ideje, de csak nemrég lepte meg a Henit egy gyűrűvel és idén júniusra ki is tűzték a lagzi időpontját, múlt hétvégén volt. :) 

Féltem nagyon, hogy milyen lesz Bennyvel majd az egész, mivel egyenlőre nem igen ül meg nyugton a popóján, mindig rohangál, néha rájön az ötperc, szóval kiszámíthatatlan, de tervezgettük már előre az estét, hogy mi hogy legyen. 

Agárdon volt az esküvő, egy nagyon szuper szabadidős központban, nem voltunk sokan, de rengeteg barát volt, akikkel együtt nőttünk fel, fiatalos volt a "publikum". Az egész család ott aludt, anyáék egy kétágyas szobában, mi pedig egy szuper apartmanban, amiben volt egy hálórész, a nappaliban pedig egy kanapé + még egy ágy, így a tesóm is velünk aludt. A terv az volt, hogy meglátjuk meddig birja a Benny, de amint álmosodik, őt lerakjuk és P marad vele, én pedig tudok a családdal a menyasszonytáncig is maradni.

Pénteken hazamentünk anyáékhoz, Bennyt alig lehetett berobbantani a kertből, nagyon szeret ott lenni, locsol, kertészkedik, gyümölcsöt szed és eszik, élvezi nagyon. :) Másnap is kint volt végig délelőtt, míg mi, a lányok szépítkezni voltunk. :) 



Ebédeltünk, utána megpróbáltam altatni, de kemény menet volt, végül mikor már majdnem indulni kellett volna, bealudt. :)))) Így mi kicsit később indultunk, de szerencsére nem volt messze Agárd, így rendben odaértünk és elő tudtunk készülni és örültem is, hogy jó egy-másfél órát azért aludt a Benny napközben.

Volt nagy öröm, mert már ott volt Józsi és Zsuzsi, a nagybátyámék, akiket Benny is imád, átöltöztünk, Bennyn kis kockás ing volt és kék rövidgatya, nagyon meleg volt. 
5-kor kezdődött a ceremónia, már izgatottan várta a menyasszonyt és a vőlegényt, kiváncsi volt nagyon. Volt két kis koszorúslány is, a kisebbik nagyon bejött (volna) neki, de nem mert közeledni, csak messziről figyelte, hogy mit csinál a "kiskirálylány", ahogy ő nevezte a lányokat. :) 

A ceremónián végig ügyesen és csendben ült a Mami és a Papi között, suttogva beszélt és figyelte nagyon az eseményeket, édes volt nagyon!! :) 


Utána fotózkodtunk még a Baliékkal és külön is, Benny is jött-ment, játszott a kavicsokkal a parkban, jól elvolt. 



Aztán elkezdődött a vacsora, mi külön asztalnál ültünk, de ott is ügyesen elvolt, evett levest, kis pörköltet galuskával, pici husit, közben azért jött-ment, de semmi gond nem volt. Csak lestünk P-vel, hogy mennyire ügyesen viselkedik. :) Közben persze mindig figyelte a kiskirálylányokat és a nagykirálylányt (a menyasszonyt ;) ) , nagyon tetszettek neki. :) 




Aztán kezdődött a buli, bár először még nem igen táncoltak, de Bennyt ez nem zavarta, ő végig ott volt a táncparketten, járt körbe-körbe, neki ez volt a tánc. :)))) néha imitálta a trombitálást, rázta a popóját, élvezte nagyon az élőzenekart. :))) aztán táncolt az unokatesómmal, Adrival, a Mamival, a Tantéval, mindenkivel is. :)) 










Este 10 után már kezdte dörzsölgetni a szemét és mikor megkérdeztem, hogy menjünk e aludni, rögtön rávágta, hogy igen... na, akkor elköszöntünk a többiektől és indultunk az esti rituáléra, letusoltam, ágyba dugtam, olvastam neki, úgy mint otthon és szerintem egy 10 percen belül be is aludt. :) ügyeske volt nagyon!! P maradt vele, és gond nélkül átaludták az éjszakát. Olyan szinten, hogy az iszonyatos nagy és hangos viharból ők semmit nem hallottak, pedig nagyon durva volt. 

Reggel persze ő fél 7-kor már kukorékolt, de csendben játszott, tényleg ügyes volt. :) szóval szuperül sikerült az első lagzi vele, mi nagyon büszkék voltunk rá, hogy már ennyire nagyfiú és ilyen ügyes volt. :) 

Csinált magáról egy portrét is,most is nevetek, ha ránézek erre a fotóra. :)))) 


 Már olyan nagyfiúúúúúú! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése