2013. szeptember 25., szerda

Problémás gyerek???

Ki az? :)

sosem fogom elfelejteni Benny elsö évét az oviban, mikor a "kedvenc" ovónéni, Iris beállitotta a Bennyt egy problémás gyereknek, pszihológust hivtak hozzá stb.... már majdnem elhittem én is, hogy valami nem stimmel vele, holott csak picit több idöre LETT VOLNA szüksege az ovónök oldaláról, amit nem igazán kapott meg...

Aztán tavaly bekerült a teknösbéka csoportba, ahol mint utolag kiderült, félve várták, hogy "jajjj, a problémás gyerek", és csak lestek, hogy kiröl is beszéltek a másik csoportban, mert hogy Bennyröl nem, az tuti... a múlt évben Benny kinyílt, felszabadult és rengeteget változott jó irányba. Igazi kisfiú, rosszalkodik, játszik , barátkozik!!!

Már nyárra is az egyik legkedveltebb gyerek lett a csoportban, de ez most még jobban igy van. Reggelente állitolag szaladnak az ikrek (Katie és Sophie), ha meglátják, a kis barátok elé mennek az öltözöbe (Ryan, Raphael, Johannes) és most már ujabb barátja is van, egy új kisfiu, Felix. Ha megyek érte délután, vagy a fiúkkal szöszmötölnek a fák között, vagy épp a lányokkal dolgoznak valami nagyon fontosat. :) De mindig gyerekekkel van és mindig sirva fakad, hogy ö még nem akar hazajönni. :))))) 

Sokszor átmegyünk a blumengarten ovi után, ahol mivel közel van az ovihoz, több ovistárssal is szoktunk találkozni és a bandázás ott folytatódik tovább. :) Szeretik Bennyt, a multkor pl. Johannes annyira aranyosan karolgatta és nézett fel rá, mint valami nagy hösre. :)))) gurultak együtt a füben egymáson, kacagtak, jó volt látni öket. :)

Tegnap Marlene-vel játszottak a Blumengartenben, ö a kis barátnöje (az egyik :D ), nem volt gond, hogy egyiköjük fiu, a másik lány. :) szaladgáltak, bohóckodtak, homokoztak stb.... hamar elment a délután, alig tudtuk öket hazakönyörögni. :) 

Mára már tudom, hogy semmi baja nincs Bennynek, egyszerüen csak pár dologhoz több idöre van szüksége és ha ezt megkapja, akkor az egyik legkezelhetöbb gyerköc. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése