2011. július 5., kedd

Itthon

 Csütörtökön érkeztünk Magyarországra, talán az utolsó ilyen hosszabb itthonlétünk lesz ez, mert augusztusban a Balatonra készülünk, szeptember 5én pedig kezdődik az ovi Bennynek, ami azt is jelenti, hogy már csak hétvégékre vagy pár napra fogunk tudni hazajárni. Furcsa lesz nagyon, de ez az élet rendje, megnőtt a mi kisbabánk. :)


Csütörtök reggel fel volt pörögve nagyon, mikor mondtuk neki, hogy hova indulunk nemsokára, szaladt le-fel a lakásban, mondogatta az itthoniak nevét, "tante", "mammma", "papi", "dédi". :)))) Az utunk egész jó volt, csak az volt bosszantó, hogy reggel negyed 10-kor Bécsben még 27 fok volt, mikor elindultunk, ideérve pedig már eső és 18 fok fogadott minket... de hát ez legyen a legnagyobb gondunk. :)


Volt nagy öröm, mikor felfedezte Benny az itteni játékait, a Papit és este jött haza a munkából a Tante és a Mammma is. :) Most már próbálna beszélni, fel van pörögve, olyankor olyan halandzsát le tud vágni izgalmában, hogy kész tőle mindenki. :)


Csütörtökön délután már dédit látogattunk, aki nagyon örült neki, pénteken egy nagyon jó barátomékhoz mentünk, ahol szintén tök jól elvolt, pedig már régen találkoztak. Az első perctől kezdve laza volt Benny, feltalálta magát, játszott és a végén már fetrengett az ágyukban, ami nála azt jelenti, hogy teljesen otthon érzi magát. :)))) Alig akart hazajönni este. :)


Szombaton a tesóm diplomaosztó ünnepsége volt, a család lement Szolnokra vele, mi pedig a dédivel és Bennyvel itthon maradtunk és itt készítettünk elő mindent a délutáni kerti partyra. Tetszettek a lufik Bennynek, az ajándékcsomagolás és délután is nagyon aranyos volt, élvezte, hogy a nagynénémék is itt voltak és vele foglalkoztak. :)


Vasárnap elég borús, esős idő volt, így inkább itthon voltunk és a környéken játszótereztünk, nem igazán mertünk messzebbre menni, mert nagyon lógott az eső lába, ami délutánra ide is ért, pont mikor Benny a mamáékkal ment volna a vonatos játszótérre, így csak a köztes játszóra értek ki. Azóta is , ha a köztes játszótér mellett elmegyünk kocsival, ő egyből mondogatja, hogy "eső" és "sihuhu", tehát hogy az eső miatt nem értek oda a sihuhus játszótérre. :)


Tegnap nagy nap volt, mert Panna barátnőjével randiztak. :))) Kiváncsi voltam, hogy majd hogy reagál Pannára, hiszen jó két hónapja nem találkoztak, így megbeszéltük Robertával, Panna anyukájával, hogy odamegyünk az ovihoz, ahova Panna jár, megnézzük, hogy Benny is hogy reagál a gyerekekre. Mire odaértünk, már csak három gyerkőc volt, egy nagyobb, Panna és még egy kisebb kisfiú. Benny egyből indult befelé, egyáltalán nem ijedt meg az idegen gyerekek láttán, mert már látta a csúszdát, a motort stb... :) Vittünk Pannának egy kis nyakláncot és karkötöt, odavitte neki, egyből bezsebelte a puszikat, nagyon édesek voltak. :)))) Utána csúszdáztak kicsit, Benny motorozott, aztán kézenfogva (!!!!!) indultak szépen az autókhoz. Meg kellett őket zabálni! :)))))


Mivel megint elég fura, borús idő volt, így játszótér helyett Pannáékhoz mentünk, ahol folytatódott a játék, még Panna apukája is befutott. :) A végén már együtt játszottak Pannával Benny buszával és hazafele persze megint nagy puszicsatákkal búcsúztak egymástól. :) szerintem a héten még mindenképp összeeresztjük őket, mert nagyon aranyosak együtt. :)


Ma nyugis nap lesz, semmi nagy program, kimegyünk a vonatos játszótérre, délután pedig majd meglátjuk. :) Holnap babát látogatunk, csütörtökön szintén babazsúrra megyünk, ahol két kisgyerkőc is lesz, kiváncsi leszek Bennyre.


Úgyhogy nem unatkozunk itthon, zajlanak a napok, program van bőven és szerencsére már az idő is egyre jobb lesz, a végén még sikerül felavatnunk a tavaly vásárolt medencét is! :)))))

2 megjegyzés:

  1. Szép dolog a szerelem... nagyon aranyosak együtt a gyerkőcök....
    És meddig is maradtok? Hétvégére jön a kánikula, nem-e mentek haza és el is viszitek ezt a jó időt?

    VálaszTörlés
  2. Üdv itthon! Jó, hogy ilyen sok barát van, mert a gyerekek egymás között érzik a legjobban magukat.

    VálaszTörlés