2012. június 27., szerda

Újra az oviban

Azt hittem, hogy nehezebb lesz visszarázódni, de szerencsére nem így történt...

Az első hét pikk-pakk eltelt, sokat voltak kint az udvaron pacsálni, ami nagyon bejött Bennynek állítólag. :) Aludni vagy abszolút nem aludt, vagy percre pontosan 3/4 2-kor aludt be, Maria néha már nevetett, hogy rá sem kellett néznie az órára, mert mindig a csendespihenő végére dől ki Benny. :) Ilyenkor van, hogy hagyják még 2 után picit aludni, vagy felkeltik.. de mivel a múlt héten a csoport másik fele volt otthon bárányhimlővel, így elég lazák voltak a napok, volt nap, mikor 6 gyerek volt a csoportban. :))) 

Délutánonként általában a közelben mentünk valahova, egyszer Stellával is találkoztunk, de szerencsére Benny most nem üvöltéssel reagált rá, hanem nagyon aranyosan beszélgettek, játszottak, azt hiszem, hogy most érnek (ill. ér Benny) abba az időszakba, amikor már egymással is néha eljátszanak. Bár azért egy lány és egy fiú között ez picit nehezebb, mert Benny egész végig villamospályát épít a homokozóban, míg Stella mondjuk sütit süt. :D :D De azért jól elvoltak most egymással. 

Hétvégén pedig nagy kalandban volt része a kis kópénak, Opa elvitte az Alte Donauhoz csónakázni, evezővel. ;) :) Szombaton Tante vigyázott rá délután, a Blumengartenben töltöttek pár órát, nagyon jól elvoltak, vasárnap pedig Opa és Oma volt a bébiszitter. Reggel Opa jött érte, autóval elmentek az Alte Donauhoz, ahol felavatták az új mentőmellényt, amit Opa extra Bennynek vett. Nagyon vagány volt állítólag, végig büszkén feszített a mellényben és két órát kint voltak a vizen... meglestem volna őket szívesen. ;) :)))) 
Ebédre már hulla volt, de felfalt egy nagy adagot Oma isteni ebédjéből, aludt két órát, délután pedig folytatódott a program, mentek a belvárosba, sétálni, parkozni, nem unatkoztak. :) 

Hétfőn volt élménye bőven, amit mesélhetett Mariának az oviban és mivel még mindig a fél csoport beteg, így elég lazák a mostani napok is. 

Ma például az állatkertben voltak. :) Már mondogattuk neki, hogy majd mennek, úgyhogy már várta picit, bár azt azért ma reggel kicsit nehezen viselte, hogy én nem mentem velük. Görbült lefelé a pici szája, de végül ügyesen elindult kézen fogva a többiekkel a naaaaagy buszhoz, ami elvitte őket Schönbrunnba. :) Két kisgyerek sírt nagyon, de aztán ők is megnyugodtak és állítólag szuper délelőttjük volt.

A megszeppent csoport itt még a buszra vár ;) 



Fél 2-kor értek vissza a kis fáradt maszatkák, de tele élménnyel, bár mondjuk Bennyben a legnagyobb nyomot a nagy kirándulósbusz hagyta, valahogy az állatok háttérbe szorultak, talán azért, mert két hete volt már Opával ott vagy nem tudom, hogy miért. :)))) De a kedvence a pingvinek voltak most is, egyfolytában mutogatja, hogy hogy úsztak ma a pingvinek. 

Íme egy kis összefoglaló a mai napjáról.... úgy meséli, mintha azt játszaná el, ami ma délelőtt történt: 

(lehet, hogy kicsit érthetetlen, mert néha németül, néha magyarul jöttek az élmények :D )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése