2012. szeptember 3., hétfő

Első nap...

Ígérem, idén nem fogok 100 napig ovis bejegyzéseket írni.... :))))

Vége a három hét pihinek, ma újra elkezdődött az ovi Bennynek, amit már nagyon várt. Pláne, hogy mától már a teknősbéka csoport büszke tagja, Kornéliával és Mirivel, a két ovónénivel.

Ha nyár elején megkérdeztem tőle, hogy ki az oviban a barátja, mindig azt vágta rá, hogy a Maria, az ovónéni. :)))) Az elmúlt hetekben ez pedig már változott, a legtöbbször Kornéliát válaszolt rá. :)))) 

Büszkén mesélte mindenkinek, hogy neki ágy lesz a jele és a teknősbéka csoportba fog járni. Úgyhogy az elmúlt héten már számoltuk vissza a napokat, és ma már lelkesen indult reggel, hogy végre mehet oviba. :) 

Természetesen Sün Samu sem hiányozhatott, szerintem ő is fent van a csoportlistán már, mint állandó ovistag, mert neki mennie KELL Bennyvel. :))) 

Három hete még úgy volt, hogy reggel picit ott maradunk velük, aztán kimegyünk és majd ebéd után azért vigyük haza a gyerekeket, így én erre készítettem fel Bennyt végig, aki ezzel tisztában is volt. Így reggel kicsit meglepődtem, mikor mondta Kornélia, hogy akkor ma egy órát közösen ott maradunk a gyerekekkel és mehetünk is haza gyerekestül.... Benny persze le sem tojta a fejem, Mirivel játszott, így mondtam végül én is több másik anyukával, hogy nem lesz semmi gond, mert fel van készítve Benny, hogy elmegyek és hogy ebéd után megyek érte, tehát nem kell félni attól, hogy sírna vagy ilyesmi. Úgyhogy én is engedélyt kaptam, hogy ebéd után menjek érte és semmi gond nem volt, sőt, alig akart hazajönni Benny, mert még játszani akart. :)))) Erről ennyit... 

Büszkén mesélte, hogy voltak kint az udvaron, játszott Juliannal is , aki a maci csoportba került. Jól bekajált a spagettiből, ami ebédre volt, és Kornélia is megdicsérte, hogy ügyes volt, bár tény, hogy általában valamelyikőjükön "lógott", gyerekekhez még nem közeledett. (nem is nagyon fog szerintem, de majd meglátjuk :D ) 

Mivel 8-tól 4-ig jelentettük be, Kornélia kérte, hogy még ne vigyük olyan korán azért , de megnyugtattam, hogy sosem fogjuk, mindig fél 9-9 között esünk be, szóval ezzel nem lesz gond, délután pedig októberig elhozzuk mindig 2-körül, 4-ig csak nagyon ritkán tervezzük ott hagyni, ha majd októbertől új munkám lesz, akkor meglátjuk, hogy ahhoz hogy tudom igazítani az ovit, de P vagy az anyósomék is mindig el tudják hozni időben. Szóval attól nem kell félni, hogy egyből 8-tól 4-ig ott akarnánk hagyni. :)))) 

Nagyon fel volt pörögve, mikor mentem érte, annyira, hogy itthon végül nem aludt... :) De nem baj, az oviban már régóta nem alszik hétköznaponként, szóval nem újdonság. :) 

Ma is fotóztam egyet a teknősbéka csoportos nagyfiúnkról,
 így összehasonlításképp a két ovis fotó:

2011





















2012




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése