2011. június 18., szombat

Újabb fog???

 Azt hiszem, az elmúlt napok nyűgössége és a mai fotó azt bizonyítja, hogy mocorognak Bennynél a leghátsó fogak....



szegénykémet ma többször csíptem el, hogy így üldögélt, sosem csinált még ilyet, ezért gondolom, hogy mocoroghatnak a fogai hátul.


Ja, és ő fordítva működik, míg más gyerekek nem igazán esznek fogzáskor, Benny az utóbbi napokban hihetetlen mennyiségű kaját el tud pusztítani, néha már mi vagyunk rosszul P-vel, hogy már megint éhes ez a gyerek. :))) Persze azért arra figyelünk, hogy ne adjunk neki mindig, mert sokszor unalmában találja ki, hogy "pemvics (szendvics), bánt (banán), ama (alma), kéze (sajt), stb". Ma reggel is még alig itta meg a tejet, már mondogatta, hogy "pemvics, pemvics"... mivel én is reggelizni készültem, mondtam, hogy oké, csinálok szendvicset és reggelizünk. Kiérve a konyhába már banánért hisztizett, a szendvicset el is felejtette. Haláli egy pali. :))))

4 megjegyzés:

  1. Jah, amúgy Bécsben dolgozom a Mariahilferstrasse-n :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj olyan édi Benike :) Tényleg nagyfiú már... Kistesót nem terveztek? ;)

    VálaszTörlés
  3. Nem lehet, hogy így "vakargatja" az ínyét? Mármint az evéssel, nem a kezével.....
    És örülök, hogy minden okés az első szülőin, olyan furcsa, még most született Benny is.... hát telik az idő! Amúgy én is kíváncsi lennék, hogy lesz-e tesója majd Bennyinek, bár kétféle opció van, a kis korkülönbség = a gyerekek javát szolgálják, a szülőét már nem annyira, vagy a nagy, akkor már nyugisabb mindenkinek... mi most egy kicsit talpalunk, de biztos "lesz még rosszabb" is ennél....

    VálaszTörlés
  4. Márti, egyszer összefuthatnánk majd, ha itt dolgozol. ;) :)

    Kistesó nincs tervben csajok, ebben teljes az egyetértés köztünk P-vel. :)

    VálaszTörlés