2010. május 11., kedd

Kiskakasból mormota

 Bizony, bizony, ilyen is létezik, ugyanis amióta itthon vagyunk anyáéknál, Benny fél 10 előtt még nem kelt reggel. :)))) és a legtöbbször úgy van, hogy én megyek már fel, hogy lélegzik e még vagy mi van már, miért nem kelt még fel. :)))))


Mondjuk később fekszik le este kb. egy órával, olyan 8-fél 9 között megy aludni, mivel kint vagyunk sokáig az udvaron este is, de reggel nem kukorékol 7 körül, mint Bécsben, hanem alszik és hagyja az anyukáját is lustálkodni, bár bevallom, hogy néha már nem tudok mit kezdeni magammal, szokatlan ez nekem. :))))


Anya szerint a jó levegő teszi és az, hogy szinte egész nap kint vagyunk, csak enni jövünk be, szerintem pedig a redőny miatt, amivel teljesen be tudom sötétíteni a szobáját és reggel sem szűrődik át a fény korán.


Mindenesetre ezt nem panaszkodásként írom ám, sőőőőőőt!!! örülök neki, hogy jól alszik a fiacskánk. :)))


Így kicsit átalakult a napirendünk, mert a késői ébredés miatt még a pelenkázón, öltözködés közben megissza a reggeli tápiját, utána dél körül van a tízórai, ami általában egy joghurt, krémtúró, gyümölcs vagy kifli, ebédelni fél 2 körül szoktunk és 2 körül megy aludni Benny. Ma olyan jól aludt napközben is, hogy negyed 5 körül már megint én mentem fel, hogy nehogy estig aludjon. :)))) 6 körül vacsizunk együtt és 8 körül fürdetjük, aztán alvás. A köztes időkben, ha az időjárás is úgy akarja, akkor kint vagyunk egész nap, homokozunk, hintázunk, szereljük a kismotor és a kisauto kerekeit, megvizsgáljuk a nagypapi locsolórendszerét, a nagymami virágjait, kergetjük a cicákat stb... :)))) egyszóval nem unatkozunk. :))))


Remélem, hogy holnap azért jobb idő lesz, mert ma sajnos délelőtt iszonyat erős szél volt, így csak kb. egy órát voltunk kint, a többi időben bent játszottunk, de este lecsillapodott a szél ereje és akkor még bepótoltuk a napközben kimaradt fontos dolgokat, mint például a homok kiszórását a homokozóból, a hintaágy vizsgálását vagy éppen a kert és az udvar körbe-körbe járását. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése