2011. március 21., hétfő

Az elmúlt hét

 Benny szerda óta kényeztetve van, és ez mától csak fokozódik. :))))


Az történt, hogy P anyukája múlt héten nem volt Bécsben, így nem akartam mindkét napra, míg dolgozok, Bennyt P-re sózni, hanem kitaláltam a tökéletes megoldást:


anya kijött szerdán busszal (az orangeways járatot csakis ajánlani tudom, olcsó, megbízható, tiszta, szuper!!!!!) és ma együtt, hárman eljöttünk Magyarországra. :)))


Sajnos anya megérkezésével az időjárás is elromlott, esett az eső, hideg szél fújt, de nem vette el a kedvünket. Szerda délután a közeli Stadion Center bevásárló központban voltunk, vettünk pár apróságot, csütörtökön délelőtt bevásároltunk, főztünk, én délután már dolgoztam, addig kettesben bemetróztak a belvárosba anyáék, ott sétáltak picit esőruhában és visszametróztak. :) Pénteken délelőtt egy másik bevásárló központban voltunk, mert vasárnap anyával futóversenyre mentünk, én futni, ő nordic walkingozni, ehhez kellett elhoznunk a startszámunkat és a jelentkezési papirokat, utána még beültünk a starbucksba egyet kávézni, sütizni, ahol Benny kiskirályként üldögélt a fotelben, mintha minden nap ezt csinálná. :))) tudja, hogy mi a jó. :)))))


Délután megint anyával voltak kettesben, ismét metroztak egyet, semmi gond nem volt. Néha picit próbálgatta, hogy meddig mehet el a nagyival, de alapában véve nem volt gond vele. :)


Szombaton már nem dolgoztam, délelőtt elmentünk az erkélyünkre virágokat venni, hogy szép tavasz legyen már ott is, délután pedig a Praterbe mentünk picit sétálni, de elég hideg lett a végére, így gyors kör volt. :)))


Vasárnap délelőtt pedig futóversenyen voltunk, addig a fiúk kettesben voltak és átmentek P szüleihez, hogy picit ők is unokázzanak, ebédre hazajöttek és alvás után a donauparkban sétáltunk, de amint elment a nap, igen hideg lett tegnap is, úgyhogy megint nem volt nagy játszóterezés sajnos. :(((


Anya kifogta a rossz időt Bécsben, de remélhetőleg ezen a héten itthon már jobb időnk lesz és lehet majd nagyokat sétálni, motorozni stb. :) Holnap dédilátogatással kezdünk délelőtt, aztán majd meglátjuk...


Nagyon ügyesen gyakorolja már a szavakat, igazi kis papagáj, minden ismétel vagy legalábbis próbálkozik. :) Anyával sokat számolták a párnákat, ügyesen megy már neki segítséggel az egy-kettő-három-négy-öt-hat-hét-nyolc... :)))) Gondolom, majd most itthon megint belendül a beszélőkéje, ilyenkor tényleg csak magyarul hall minket beszélni, Bécsben pedig még keveredik a két nyelv, neki mindkettőt raktároznia kell. :)


Kezd nagyon akaratos lenni, azt hiszem, hogy mivel ő a kos-bika váltásának éjszakáján született, még igencsak kos tulajdonságokat hordoz, legalábbis néha hihetetlen akaratos, hisztis tud lenni, csak lesünk. Néha szerintem ő maga sem tudja, hogy pontosan miért nyűglődik, de általában a figyelemeltereléssel ki tudjuk zökkenteni a hisztikből. Kemény dió, de fő a következetesség! :))) Már értem, hogy miért mondják, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.... vajon mi vár még ránk? :)))))


Egyébként pedig imádjuk ám a kis csintalan fejét, néha már a szeme sem áll jól, állandóan bohóckodna, főleg itthon a húgommal, Tante Bejával. :))) Nagyon egy hullámhosszon vannak a bolondságok terén, rokonlelkek. :)


Majd hétvége felé hozok pár képet, talán most már sikerül jókat fotóznunk is a szabadban. :)

2 megjegyzés:

  1. akkor az én lányom is kos-bika? a válasz persze nem, oroszlán, de az akaratosság az ott van ;)

    VálaszTörlés