2011. március 30., szerda

Az elmúlt hét

 Hoztam pár képet az elmúlt hétről, csak tegnap valamiért nagyon lassú volt az nlc, így nem tudtam írni a blogra.


Hétfőn rendben visszaértünk Bécsbe, jó utunk volt, Benny (vagy ahogy mostanában ő nevezi magát: BENDY :) )is ügyes volt, végig kisvakondot nézett, megevett 3/4 sajtos perecet, iszogatott, egy hangja nem volt, büszke vagyok rá. :)


Itthon már várt P minket, gyors ebédeltünk és utána ment is Benny aludni, én pedig pakolásztam. Szerencsére nagyon alkalmazkodó kis lurkó, egyből elalszik, ha ágyba kerül. :)))) Az óraátállítás sem viselte meg, sőőőőt, még aludna reggel akár 10ig is szerintem. :)


Nagyon sokat fejlődik most már hétfől hétre, egyre több szót ismétel, tényleg oda kell már figyelni, hogy miket mondunk, mert néha a leghihetetlenebb szót is utánunk mondja. :) Most otthon kapott magyar dózist rendesen, egész nap kényeztetve volt. :)


Tegnap már Stella barátnőjével játszótereztünk egész délután, egyre jobban élvezi a csúszdát, játékokat. És aminek örülök, hogy kezd feloldódni gyerekek társaságában, otthon például Pannával olyan szinten kifordult magából, annyira felszbadult volt, hogy nem hittem a szememnek. :)))) Nagyon úgy néz ki, hogy a szőke kislányokra bukik, mert tegnap itt a ház előtt is összefutottunk egy szintén a házunkban lakó anyukával és a kislányával, aki másfél hónappal idősebb Bennynel, de ő is alacsonyabb, hasonló, mint Panna. Na, neki is olyan műsort levágott, hogy kész voltam tőle, nagyon cuki volt. :))) És ő is szőke, mint Panna... Stellával is elvan, de tőle azért tart, érződik a 8 hónap különbség Stella javára. :) De a lényeg, hogy már látok reményt arra, hogy nem lesz annyira bajban az oviban, biztos talál majd magának ott is egy kisbarátot vagy kisbarátnőt. :)


Ma pedig délelőtt fodrásznál voltunk, mert megint nagyon megnőtt már a haja, ilyenkor nagyon imádom, a kis kókuszdió fejével, annyira cuki. :) Ismét nagyon ügyike volt, nyugodtan végig ülte szemlélődve a hajvágást, Birgit el volt tőle ájulva, mikor megismételt egy-két szót, amit ő mondott. :) Hát igen, ő is látja, ahogy cseperedik a kis lurkónk,hiszen még szinte menni sem bírt Benny, mikor először vittük hozzá hajat vágatni, most pedig már maholnap két éves nagyfiú lesz. Rohan az idő rendesen....


Ma korábban ebédeltünk, így Bennyt már negyed 1-kor letettem aludni, hogy hamarabb ébredjen, aztán irány a schönbrunni állatkert, most megyünk hármasban először. :) Nagyon kiváncsiak vagyunk a reakcióra, mit szól majd Benny az állatokhoz. Gyönyörű az idő, hétköznap nincs tömeg, ki kell használni.... fényképező beizzítva, táska bepakolva, amint felébred, öltözünk és indulunk is, mert majdnem egy óra az út.


És pár kép a majdnem kétéveskéről:


Névnapos dédijével :)



Játszóterezős, kukuccsos :)



Talán kézilabdás lesz? :)))



Vagy motoros??? :)))


2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól vagytok. :) Itt a jó idő, legyetek minél többet kinnt a szabadban! :) Sok puszit küldünk nektek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes a kicsi fiad! :)))

    VálaszTörlés