2011. március 14., hétfő

Itt a tavasz!!!

 Végreeeee , itt a tavasz és végre mehetünk délelőtt, délután is hosszabb időre a friss levegőre, már nagyon vártuk. :)


Már a kismotor is be lett üzemelve, bár Benny az elején nagyon óvatoska volt, de pár felborulás után újra érzi a kanyarokat, gyorsításokat, kezd újra magára találni, így ma már felraktam rá a cipővédőt, mert nem szeretnék megint két motorozás után új cipőt venni neki. :))))


Tegnap a Praterben sétáltunk, ma Gabi barátnőmékhez mentünk át, náluk motoroztak lent a gyerkőcök, megnéztük a vasúti síneket felüljáróról és naná, hogy épp akkor nem jöttek vonatok, de sebaj... :) holnap P szabadnapos lesz, szép idő esetén megint sétálunk egy nagyot valahol, szerdán pedig jön anyukám és itt lesz a hét második felében, ő lesz a bébiszitter csütörtökön, pénteken, hétfőn pedig együtt hazamegyünk Magyarországra egy picit, már nagyon várom. :)


Jól telnek a napjaink, bár mostanában Benny elég nyafka, állandóan a keze a szájában van, gondolom mocorognak a hátsó fogai. Ami viszont fura, hogy a múltkor az osztrák ismerősünknél is és ma Gabiéknál is nagyon visszahúzódó volt, szinte rá sem nézett sem Juliera, sem Stellára, nagyon sok idő kellett neki, hogy feloldódjon, pedig általában a két kiscsajszival hetente legalább egyszer össze szoktunk futni, bandázunk stb.... Remélem, hogy csak átmeneti időszak ez, mert már aránylag jól kezdett oldódni gyerektársaságban, de most megint furcsa... Én is ilyen csendes szemlélő vagyok általában, így nem akarom neki erőltetni a zsúfolt gyerektársaságot sem, abban bízok, hogy majd talál magának olyan kis barátot vagy barátnőt, aki hasonló temperamentumú, mint ő és akkor talán másképp fog viselkedni. Mert a múltkor P barátjánál (Benny keresztapukájánál) volt egy kisebb lány, Sophie, aki ősszel lett egy éves. Nagyon kis nyugis baba, ő is érdeklődő, de nyugis és vele érdekes módon Benny totál más volt, mint az eddigi gyerkőc ismerőssel, nem félt tőle, adott neki babapiskótát, figyelgették egymást, de tisztes távolságból... talán megérezte, hogy kisebb nála az a kislány? nem tudom, de érdekes volt látni, hogy olyan is tud lenni, nincs minden veszve. :)


Itthon fel van pörögve egész nap, semmi problémája, de amint gyerek tűnik fel a láthatáron beijed és behúzódik a csigaházba és marad a szemlélődésnél...


Egyébként jól vagyunk, kópénk iszonyat sebességgel nő, fejlődik, már megint lassan mehetünk ruhatár frissítésre, mert a legtöbb nadrágja bokalengetős lett, mindent kinő. :))))




 

1 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyfiú lett már Benny!
    A visszahúzódás meg el fog múlni ne aggódj! Nálunk is volt ám "nem köszönés" meg "csak távolról figyelős" de mióta ovis lett, azóta előre nyújta a kezét mindenkinek köszönéskor. Bár oviba is az első 1-2 hónap nehéz volt.

    A sapija Bennynek pont olyan mint a kisszomszédomé:)

    VálaszTörlés