2011. március 8., kedd

Fontos dátum

 A mai napot mindenképp jegyezni szeretném, mert Benny ma először evett meg egy egész palacsintát!!! :))))))))))))


Eddig kétszer próbálkoztam palacsinta kóstoltatással, egyszer a Balcsin és egyszer itthon, de egyből köpte is ki Benny a falatot. :) Igy, mivel én sem vagyok nagy palacsintaevő, nem is csináltam itthon sokszor... de mióta áttértem a reformkajákra, a palacsinta receptet is ki akartam már próbálni valamikor és ma volt a legjobb lehetőség, mert gulyáslevest főztem, utána pont jól jött a palacsinta ötlet. : )


Zabpehelylisztből csináltam, nagyon finomra sikerült és apukám diabetikus sárgabarack lekvárjával töltöttem meg. A gulyáslevest is megette utolsó répáig, nem győzte tátani a száját, édi volt. :) a palacsintát először óvatosan ette, de aztán egyre ügyesebben nyelte a következő falatokat, míg el nem tűnt egy egész pali. :)


Most jóízűen durmol az finom ebéd után, úgy látom, hogy tényleg kezd nagyfiú lenni, mert már a palacsinta sem mumus. :)))) Na, azért nálunk sokszor nem lesz ilyen ebéd, de néha már nem fogok félni az édes fogásoktól sem, mert a palacsintát már kipipálhattuk a listán. :)))


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése