2011. április 17., vasárnap

Életjel

 Nem vesztünk el, csak sűrűn telnek a napjaink, mióta itt a jó idő.


Sokat vagyunk lent Bennyvel, ha tehetjük, akkor délelőtt és délután is, a lakásban aludni és enni vagyunk főleg. :) Eddig még jártam hetente egyszer-kétszer dolgozni is, de múlt héten annak is vége lett, úgyhogy most már talán majd többet tudok jelentkezni vagy legalábbis megpróbálom.


Készülődünk a 2. szülinapra, csütörtökön kis előszülinapi zsúr lesz, Gabi barátnőm jön át a kislányával, Stellával a kis barátjukat ünnepelni, pénteken P szülei jönnek át délután, hétfőn mi megyünk Benny keresztapukájához, és jövő héten pedig megyünk haza, ahol majd anyáékkal fogunk ünnepelni és talán a barátokkal is, ezen még most gondolkodok, hogy hogy legyen. :) tehát meg lesz ünnepelve a nagyfiú bőségesen, ettől nem félek. :)


Szerdán kimenőt kapunk P-vel, anyósom jön át unokázni, mi pedig elmegyünk ajándékot nézni neki, szeretnék valami jópofa buszt vagy tűzoltóautót nézni neki, mert most nagyon rájuk van kattanva. Egész nap a busz szót emlegeti, ha lemegyünk , akkor is vagy buszozni kell mennünk vagy legalábbis megnézni őket. :))) Itthon pedig "tütütá" megy, ami azt jelenti, hogy a Sam, a tűzoltót szeretné nézni. :))) A nyuszival meg is beszéltem, hogy édességhalom helyett egy évad Sam, a tűzoltót hozzon! ;)


Egyre jobban beindul a papagáj effektus nála, rengeteg szót ismétel, amit tőlünk hall és annyira cuki, hogy az "sz" betüt kicsit pöszén mondja, a két felső foga alatt van a nyelve. Mi pedig genyó modón még játszunk is vele és sokszor nem értjük, hogy valamit mond, és ő cukin elismételgeti többször és többször. :))) És ami szintén érdekes, hogy kezdi már megkülönböztetni a magyar és német szavakat és már rafinált, mert ha egy szó németül egyszerűbb, akkor azt használja. Mint pl. a labda az sosem labda, hanem Ball. A vizes pedig nass... és még sorolhatnám. :)


Az emlékezete is nagyon jó, sok dolgot megjegyez, hogy mit hova rakott, vagy hogyha valahol voltunk, akkor már emlékszik rá. Például már tudja, hogy a szomszédos botanikus kertben vannak barik és ha már a sarok mellett sétálunk, mutat arra és mondja, hogy "beee". :)


Nézegettem a tavalyi képeket és így visszanézve még olyan kis babás volt tavaly ilyenkor, de most pedig már olyan nagyfiús. :) Akkor nem tűnt babának, már akkor is nagybabának tűnt, de így, a mostani Bennyhez hasonlítva bizony tényleg baba volt még. Most pedig már egy kis akarnok, de kis szeretetgombóc is, aki tudja, hogy mivel tud minket levenni a lábunkról, nem lehet rá sokáig haragudni, imádjuk na! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése