2011. április 21., csütörtök

Ma két éve...

 Egy kis nosztalgia, hogy mi történt ma két éve:










"2009-04-21 15:19:08


 





 Hát lányok, már nem tudom, hogy ki fogadott mára vagy hogy is voltak azok a fogadások, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy Jane szerencsét hoz nekem/nekünk, mert hajnal óta görcsölgettem, de nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, aztán elmentem fodrászhoz és kozmetikáztatni, gondoltam, hogy hátha szerencsét hoz, hogy Ben babát egy csini anyuka várja majd. :)))) A fodrásznál már kicsit erősödtek ezek a görcsök, de azért még nem volt vészes. 


Aztán hazaértem, és azóta egyre sűrűbben jönnek ezek a görcsök és most már mondhatnám azt is, hogy fájdalmas.... most pakolászok, P is már a kórházi táskájával ment dolgozni, elvileg 20 percen belül a kórházban tud lenni ő is, én pedig most mérem az időt, hogy milyen sűrűn jönnek ezek a fájások..... már voltam a kádban is, de nem enyhültek, pedig azt olvastam, hogy ha jóslófájások, akkor a meleg víz enyhíti őket... hát nem enyhítette, úgyhogy itt valami más lesz.


Lehet, hogy vaklárma, de szerintem ma kórházlátogatás lesz, most egy órát adtam magamnak, figyelem, hogy milyen sűrűn jönnek a fájások és ha kell, indulok..... de most nézem, hogy az előbbi fájás 5 perce volt.... jaaaj.... P riadt arccal kérdezte délben, hogy félek e, mert ő nagyon. :))))))) azt hiszem picit igen, de az öröm (még) nagyobb bennem, mert lehet hogy nemsokára megismerhetjük Ben babát......


Drukkoljatok Lányok, hogy ne vaklárma legyen, amint tudok, jelentkezek!!!!!!!!!!!!"


Két éve ilyenkor bizony már rendesen beindultak a fájások és Ben bébi jelezte érkezési szándékát, bááááár kibújni nem sietett, de mi már nagyon vártuk. :))) Hosszú egy éjszaka volt az a két évvel ezelőtti, de megérte várni rá.


Holnap két éves lesz a mi nagyfiúnk, akit imádunk azóta is!!!!! :))))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése