2012. május 10., csütörtök

Bringa mánia

Végre itt a jó idő, a lehető legtöbbször bringára pattanunk. :)

Tavaly sikeresen eladtam a régi férfi mountain bike bringámat, de már nem jött össze, hogy újat vegyünk gyereküléssel, így idén ahogy a jó idő beköszöntött és visszakaptuk az adójóváírásunkat, mentünk bringát venni nekem. :))))

A gyerekülést is megrendeltük rá, bár az elején a rászerelés kicsit problémás volt, mert nem sablonbicajt vettünk nekem, így a gyerekülés felszerelés sem ment sablonszerűen, de végül összejött és azóta sokat tekerünk. Oviba is azzal viszem Bennyt, azzal is megyek érte, és amikor tehetjük, délután is nagyokat kirándulunk vele. Ő pedig élvezi, ül hátul, mint a kiskirály, nézelődik, kommentálja a látottakat. :)

Ma kb. 25 km-t tekertünk vele együtt, végig a Donauinselen (Duna melletti szigeten), le a kikötőbe, megnéztük a nagyhajókat, onnan elmentünk egyet pizzázni, bár neki nem lett a kedvence :D , aztán a Praterbe, kisvonatoztunk egyet, nagyon cukin üldögélt, tiszta kisvonat profi már. :))))

Utána még evett egy krumplirösztit, és szépen hazatekertünk. :) negyed 3-tól fél 7-ig úton voltunk, kellemesen elfáradtunk, de nagyon élvezte. :))))

Az oviban pedig nagyon ügyes volt, ma sok dícséretet kapott, 2-kor nem akart velem hazajönni, mert ő még ott akart volna uzsizni. :)))) kétszer visszaszaladt, hogy ő ott eszik. :) Állítólag egyre többet mondja, hogy ő még ott maradna enni... ma szólt Iris és Maria, hogy már ott maradhatna 3-ig simán, ha gondoljuk... de ezt még átgondoljuk.

A gyerekekkel ott semmi gondja, teljesen részt vesz a játékokban, odaül a gyerekkel enni, ha meg kell fogni a kezüket, megfogja, és "beszélget" is a társaival, ha úgy adódik. Szóval nagyon dícsérték... Jó volt ezt hallani az első hónapok nehézségei után. :))

Este már az új ágyikójában búcsúzkodtunk, ez már szuper, hogy oda tudok kucorodni mellé és úgy énekeljük az esti szokásos dalokat. :) egyszer odafordult hozzám és átkarolta a nyakam és azt mondta, hogy "Benny szereti anyát meg apát." Kis cuki!!! Imádom!!!! :)

Ma jó napunk volt, holnap folyt. köv. , P még szabadnapos lesz. :)))))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése