2010. november 23., kedd

Napjaink

 Azt hiszem, nincs mese, itt a tél, a hétvégére már havazást is mondanak, bár egyenlőre csak a hegyekben, de szerintem nemsokára ideér az is. Bármennyire is utálom a telet, ennek van itt az ideje és nem a 20 fok plusznak.... mert a múlt héten néha már kóvályogtam a "melegtől"...


Eddig még teljesen téli cipőt nem vettünk Bennynek, meg akartam várni a kutyahideget, mert ki tudja, hogy addigra mekkora lesz a lába, nő mint a gomba. :)))Most bélelt magasszárú cipőben van, ha lemegyünk, de már harisnyát is húzok a nadrágok alá, mert ha csak ül a bébijárgányban, akkor hűvös van. Már megszokta a téli sapit is, reklamál, ha nem adjuk fel rögtön a fejére, mikor elindulunk. :))))


Úgy néz ki, hogy Benny berendezkedett a téli időszámításra is, ugyanis annyit alszik, mint egy barnamedve. :)))) este 8-fél 9 között megy aludni, általában még dödög picit az ágyában (most is még hallom, altatja magát. :)))) ), és reggel 8-fél 9 között jelentkezik először, de akkor sem sírva, csak hallom, hogy dödög, beszélget az állatkáival. :)))) Délelőtt mindig lemegyünk minimum egy órára, mikor hogy van dolog, fél 1 körül ebédelünk és 3/4 1-1 között megy aludni. Általában 3-ig mindig alszik, de mostanában nem ritka, ha fél 4-kor már én nézek be hozzá és hangoskodok picit, hogy felébredjen. :))) az elején aggódtam, hogy ennyit alszik, most már megszoktam, hogy mormota, mint az apja. :)))


Délutánra is igyekszek programot szervezni, vagy karácsonyi vásárba megyünk, vagy ma pl. az osztrák kis barátnőjénél, Julienál voltunk, holnap pedig kedvenc kisbarátnője, Stella és anyukája, az én kedvenc kisbarátnőm, Gabika jönnek át. :)) Csütörtökön dolgozok, akkor eleve nagyszülős délutánja van, most pénteken pedig jönnek anyáék, így a hét teljes mértékben elszalad és végig kényeztetve lesz a fiatalúr. :)))


A következő hét is gyorsan el fog repülni, mert pénteken hazaugrunk majd pár napra, úgyhogy csak a hétfő-kedd-szerda lesz, csütörtök nagymamázik majd, mert még dolgozok és utána irány Magyarország. És hipp hopp utána itt a karácsony, hihetetlen gyorsan mennek a napok.... és még ajándékokat is kellene venni, de majd egy napot rááldozunk P-vel szerintem és mindent beszerzünk. :)))


Egyébként olyan huncut mostanában Benny, sokat bohóckodunk, nevetünk, persze vannak nehezebb napjai is, de kinek nincsenek? :) Most például már kitaláltam pár trükköt, amivel magamhoz tudom csalogatni, hogy odabújjon, és annyira boldogan repül olyankor felém, hogy meg tudnám zabálni. :)))) imádom nagyon. :)


Még mindig mindene az autói, és rájöttünk arra is, hogy miért mondja mindig azt , hogy "tütütá", mikor autózik. Állítólag Ausztriában és Németországban nem "ninóznak" a mentő-rendőr-tűzoltóautók, hanem "tátütátá"-znak. :))) és az anyósom mondta neki egyszer a tűzoltóautójára és azóta ezt lekoppintotta az ő kis babanyelvére. :))) persze a "papa" szót még a napi kb. 50-szeri próbálkozásomra sem mondja, de sebaj, egyszer eljön annak is az ideje. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése