2010. november 12., péntek

Újabb fogak

 Az elmúlt pár napban Benny fogmanói nagyon szorgalmasak voltak, mert mire leírtam volna éppen ide, hogy kibújt hét elején végre a jobb felső oldalon a következő szemfog, addigra tegnapra az alsó szemfog is jött utána, úgyhogy két új fogacska érkezett a héten, de már napok óta a levegőben lógott, szóval ideje volt. Minden hisztit, nehezebb napot erre fogtunk és fogunk még most is, mert valószínűleg nem lehet valami szuper érzés, ahogy feszít Benny ínye lent is és fent is. :((


A hét elején, hétfőn délután az osztrák kisbarátnő, Julie volt itt az anyukájával délután, már elég jól elvannak egymással a gyerkőcök, Benny kezdi megvédeni a játékait, ha Julie el akarja venni tőle, de még mindig azért általában ő az, aki enged és inkább mással kezd el játszani, és hagyja hogy a nála egy fejjel alacsonyabb kis harcias amazon nyerjen. :)))) Jó kis délután volt, aranyosak voltak a lurkók. :)))


Kedden Benny kedvenc kisbarátnője, Stella és az én kedvenc barátnőm, Gabika jöttek át, akkor is vicces és szuper délután volt. Benny azért Stellával jobban elvan, hiszen őt születésétől fogva ismeri és mondhatjuk heti kapcsolatban vagyunk, minimum egyszer igyekszünk összefutni hetente, de pl. most is szerencsére ez többször sikerült. :)))


Szerdán és csütörtökön dolgoztam délután, így szerdán Benny apukájával volt délután, csütörtökön pedig P szüleivel, tehát volt kényeztetés rendesen. :))) Szerdán P izgult nagyon, mert már régen voltak kettesben délután, de minden rendben ment, megoldja a dolgokat, amitől tényleg nem félek. Olyan szinten koncentrál arra, hogy mindent jól csináljon, hogy estére szerintem ő sokkal fáradtabb, mint Benny. :)))) De mindig nagyokat sétálnak, este játszanak, fürdenek és Benny általában egyből kidől, mikor leteszi aludni. Most picit nyűgösebb volt délután, de mint kiderült, éppen akörül bújt ki az alsó szemfog, tehát nem csoda... a lényeg, hogy jól elvoltak a fiúk. :)


Tegnap Omával és Opával volt Benny, akik este, mikor hazaértem, olyanok voltak, mint a gyerekek. Szinte egymás szavába vágva mesélték, hogy Benny miket csinált, milyen vicces volt, mennyi mindent tud már, merre jártak, miket láttak, stb.... Fél órán keresztül élménybeszámoló volt, jó volt látni a feldobott nagyszülőket, ahogy csodálattal és szeretettel mesélték a kisunoka délutánját. :)))) Már év végéig az összes csütörtöküket szabaddá tették, hogy jöhessenek unokázni, ez a nap az övéké. :))))


Ma elég hülye idő volt, reggel esett az eső, de olyan szinten, hogy lemenni sem tudtunk, pedig P-vel be akartunk menni együtt a városközpontba, de inkább mi maradtunk, aztán mikor már aránylag elállt az eső, lementünk Bennyvel boltba, kis friss levegőt szívni, de kb. negyed óra múlva már megint esett az eső, úgyhogy sokáig nem maradtunk. :((( Még délelőtt spontán ötlettől vezérelve lebeszéltük Gabi barátnőmmel, hogy átjönnek megint délután, így a rossz idős napunk is meg lett mentve, mert kisvendégeink érkeztek, Stella és Gabi. :))) ma Stella picit fáradt volt, mert nem aludt ebéd után, de ahhoz képest estig jól bírta, addigra lett Benny is nyűgös, így 6 után már felváltva nyűsziztek, de nem volt vészes, aranyosak voltak, mint mindig. :))) Azért már náluk is alakulnak a kis hatalmi harcok, de Benny is kezd néha kiállni magáért, még ha általában veszít Stellával szemben, de legalább megpróbálja megvédeni a játékát vagy éppen azt, ami a kezében van. :))))


Úgyhogy jó kis hetünk volt, holnap P szabadnapos, állítólag 18 fok lesz, délelőtt készülünk végre a Praterbe sétálni, jó lenne, ha tényleg sikerülne eljutnunk, mostanában mindig közbejött valami. Vasárnapra még nem találtam ki semmit, majd addigra még megálmodom. :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése