2011. január 11., kedd

Új év, újdonságok

 Mióta újra visszajöttünk Bécsbe, történt pár újdonság Ben bébi életében.


Az egyik legújabb, hogy gyalog járunk boltba, de persze tanulva az októberi babakocsi nélküli tókörből, most azért tolom a babakocsit is, ha esetleg mégsem lenne kedve sétálgatni a fiatalembernek, akkor ne nekem kelljen hazacipelnem őt is és a bevásárló szatyort. :))) Nagyon ügyes amúgy, minden egyes csatornatetőt megvizsgálunk és szalad a következőhöz nagy ujjongva, hogy ott is van egy. :)))) Ma így jó egy órát voltunk lent, sétáltunk oda is és vissza, bevásárlás alatt beült a babakocsiba, elmajszolgatta a kiflijét, bezsebelte a puszikat a kasszás barátnőjétől, aztán mikor kijöttünk a boltból, máris ki akart jönni és sétált hazafelé. Ügyes nagyon. :)


A második újdonság, hogy tegnap hívta P az ovit, ahova Bennyt ősztől szeretnénk vinni és nagyon úgy néz ki, hogy felvették, járhat oda szeptembertől. Ősszel jelentettük be, akkor annyit mondtak, hogy év végefelé mondanak biztosat, úgyhogy izgulhattunk eddig. Azért volt fontos megtudni minnél előbb, mert az állami ovikba most január-februárban kellene bejelenteni a gyerekeket, de nekünk szerencsére erről így le van a gond. Benny abba az oviba fog járni, ahova P is járt, vicces. :)))) Az első év még "mini csoport", bölcsinek felel meg, mert 2,5 éves lesz még csak, és utána maradhat még 3 évet oviban. Közel van, óriási, nyugis park van, ahol a gyerekek jó időben kint játszhatnak, meggyőző volt, mikor megnéztük ősszel. Úgyhogy visszaszámlálás kezdődik, ősszel kisovis lesz Ben bébi. :)


Tegnap csajos délutánunk volt, Gabi barátnőm jött át Stellával és egy kedves, magyar ismerősünk, Bogi is meglátogatott minket. Benny először látta Bogit, de kb. negyed óra múlva már az ölében ült, koccintott vele, haverkodott. Stellával is jól elvoltak, bár a tegnapi napra inkább az volt jellemző, hogy Benny a nappaliban, Stella Benny szobájában ügyködött, néha-néha vetettek egymásra egy-két pillantást és egyszer az étkező asztal alatt mintha puszilkodás is történt volna, de mi nem láttuk annyira jól a dolgokat.... :)))))) Mikor mentek haza, akkor Benny mindenkinek mondta, hogy "pápá", marketingarcú volt egész délután szinte. :))))


A kis Casanova, aki már olyan nagyfiú :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése