2011. február 16., szerda

Centik, kilók

 Tegnap Bennyvel a gyerekdokinéninél voltunk, mert megkapta a kullancs oltás frissítését, így ezután három évre védve van.


Benny nagyon aranyos volt, barátkozott a dokinénivel, aki szépen, lassan próbálta feloldani őt és a vége az lett, hogy Benny a doktor néni ölében üldögélt és úgy vizsgálta végig a hasát, hátát. :)))) Mutogatta, hogy hol az orra, füle, haja, aranyos volt nagyon. Megmutatta a pár szavas beszédtudományát is, ami nagyon tetszett a doktornőnek. :)))


Az oltás beadásánál picit, kb. három másodpercet sírt, de aztán már neki is állt dumálni. :)


Le is mérték, 93 centiméter magas és 14,95 kg. Megmutatta az átlagos méreteket a doktornő, Benny értékei egy kb. 2,5-3 éves gyereknek felelnek meg. :))) Hiába, kosaras lesz szerintem, csak nem tudom, hogy kitől örökölte. :))))


Úgyhogy a tegnapi doktornéni látogatás problémamentes volt, délután jött P anyukája unokázni, elmentek csavarogni, ruhát vásárolni, ahol anyósom mindig bevásárol, ott is tündibündi formáját hozta ez a kis haramia. :))) Mi pedig szépen felöltöztünk P-vel és bementünk a városba vacsorázni, utána sétáltunk picit és este megnéztük a Mama Africa előadást, amit még a szülinapunkra kaptunk P szüleitől.Nagyon szuper esténk volt és Benny is élvezte a nagyszülői kényeztetést. :)))


Ma fodrásznál kezdtünk vele, most megint cuki, kisfiús a feje, imádom ilyenkor. :)))))


Pénteken pedig a másik nagyszülőkhöz ugrunk haza egy hosszú hétvégére, úgyhogy a kényeztetés folytatódik..... :)))

1 megjegyzés:

  1. Jó nagy baba már Benny, én mindig elfelejtem lecentizni, hétfőn mértük a súlyt, azt legalább tudom....
    Hozol majd cukiBennyi új frizkós képet? Mostanra már biztos "hazaértetek", kellemes hétvégét nektek!

    VálaszTörlés