2011. február 13., vasárnap

NAGYfiú :)

Benny olyan nagyra nőtt már most, hogy mindenki három évesnek hiszi, aki nem ismeri. :)))) Gabi barátnőm Stella lánya 2008. augusztusban született, mikor Benny megszületett, még olyan nagy volt köztük a különbség, hiszen Benny bébi volt, Stella pedig már nagy baba, aki mászott és nemsokára el is indult.... Benny pedig szépen fejlődött és behozta a 8 hónapnyi különbséget és ma már szinte egyforma magasak és egy méretű ruhát hordanak. :))))


Tegnap délután, rossz idő lévén az egyik közeli bevásárló központot vettük célbe Bennyvel, ott sétálgattunk, nézelődtünk és mivel az egyik szuper cipőboltban nagy leárazásokat láttam, benéztünk. Bennynek tavaszra szerettünk volna egy ilyen márkájú cipőt venni, mert bébi korában is az első cipője ilyen volt, jól szét is nyűtte, mert kényelmes volt. Örömmel láttam tegnap, hogy nem csak a téli dolgok vannak leárazva, hanem azok a cipők is, amiket kora tavasszal lehet hordani, így kértem egyet Benny méretére. Jól meg is lepődtünk, mert a 25-ös cipő lett neki kényelmes, de szerintem ez tényleg csak tavasz elejéig lesz jó, mert most pont egy kisujjnyi hely van a cipő orra és Benny nagyujja között.


Ezen már gondolkoztunk, hogy kitől örökölhette a nagy méretét, mert a családunkban nincs feltűnően magas személy, és a postás is alacsony. :)))))


Viszont érdekesség, hogy Benny 4230 grammal és 53 centivel született, az unokahúgom, aki apukám testvérének a lánya csütörtökön volt egy hete hogy hosszú, viszontagságos út után anyuka lehetett és az ő kisfiúk pedig 3880 grammal és 60(!!!!!) centivel született. :)))) Mondjuk, ott apuka elég magas, náluk van magyarázat rá.


Ezúton is gratulálunk a pici Gergő babához, aki végre megérkezett közénk/közéjük, kívánjuk hogy rengeteg gyönyörű, boldog napjaik, pillanataik legyenek együtt!!!!!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése