2011. május 10., kedd

Első szerelem

 Azt hiszem, hogy Bennynek Panna az első szerelme :)


Panna öt nappal idősebb Bennynél, Roberta (Dújv.) barátnőm kislánya. Sajnos nem tudunk sűrűn találkozni, mindig csak mikor otthon vagyunk anyáéknál, de akkor szinte minden otthontartózkodás alkalmával összehozzuk a lurkókat. Az első randi kb. hat hetes korukban volt, akkor Benny átaludta az egészet. :))))





Azóta többször találkoztunk, és bár Benny az elején mindig félénk és tartózkodó, a végére eléggé belemelegszik és ő is incselkedik Pannával.


Múlt héten csütörtökön Panna napot tartottunk, délelőtt mi mentünk hozzájuk, a lakásban játszottak, délután pedig egy játszótéren találkoztunk. Megint aranyosak voltak, a szombati születésnapi zsúr volt a bemelegítés, így mindketten várták már az újabb találkozót.



[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UVECX7hfEgM&w=425&h=349]

 


Délutánra Benny is már annyira belejött a Pannázásba, hogy hazafele kézenfogva sétáltak a kocsiig, ami Bennynél igazán nagy szó, mert nem igazán szereti, ha közelednek hozzá a gyerekek. :))) nagyon édesek voltak, a legtöbb járókelő megállt és mosolyogva nézte őket. :)))))



[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PsjQxVOpsQE&w=425&h=349]

Azóta, ha kérdezzük, hogy Panna hova adott puszit, mindig mutatja a kis arcát, meg kell zabálni!!! Mi ez, ha nem szerelem?!?!? :)))))


 

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok az óriás plakátra került képhez, majd figyelem. A két kicsi pedig tényleg aranyos! Édesek a picik, amikor felfedeznek egy hasonló kis emberkét!

    VálaszTörlés
  2. Jaj milyen édesek együtt :) Milyen óriás plakát? :)

    VálaszTörlés