2011. május 1., vasárnap

Születésnap több felvonásban

Egészen pontosan 4 és félszer..... :))))


Benny nem panaszkodhatott, mert az elmúlt két hét főleg róla szólt, kapta az ajándékokat, jöttek a látogatók, talán most már vége a szülinapozásnak. :) De vegyük sorra:


1. születésnap


Egy nappal az igazi szülinapja előtt, tehát 21-én délután Gabi barátnőm és kislánya, Stella jöttek át kis barátjukhoz egy kis babazsúrra. Picit feldíszitettem a nappalit lufikkal, felirattal, így mikor Benny délután felkelt, volt nagy meglepi. :)) Egy vonatos tortát csináltam a gyerekeknek, nagy sikere volt. :))) Egy darus autót kapott Stelláéktól, aminek nagyon örült, bár estére sikeresen letörte a darut róla, de sebaj... attól még ugyanúgy játszik vele, csak sima autóként működik ezután. :)))) Aranyosak voltak, jó kis délután volt.



2. szülinapozás


A születése napján, április 22én, szűk családi körben, Bécsben :)


Mivel Benny osztrák keresztapukája ezen a napon dolgozott, így csak P szülei jöttek át késő délután szülinapozni. Mivel nagypéntek volt, így tonhalas-paradicsomos tészta volt a menü és egy torta, ami sajnos nem sikerült olyan jól, mint a csütörtöki, de szerencsére van humoruk az anyósoméknak és jól elpoénkodták az egészet, így sikerült engem is kicsit felrázniuk, mert eléggé szomorú lettem, hogy szétfolyt a torta. :(


Viszont az ajándéknak nagyon örült Benny, egy óriási tűzoltó autót kapott, mivel most rákattant Sam, a tűzoltó meséire, így a Kisvakond mellett azóta egy másik kedvenc is lett. Ez az este is jól sikerült nagyon, nem kellett sokáig altatni a szülinapost, a sok élménytől elfáradt rendesen. :)



3. születésnap


Anyukámékkal, Tante Bejával Magyarországon


Csütörtökön szerencsésen hazaértünk anyáékhoz, akik már nagyon vártak minket (sztem főleg az unokát :D ), az utunk szuper volt, hála a hordozható dvd lejátszónak és a mese dvd-knek. :) Ebéd után Benny aludni ment, délután a nyuszi hozott neki a kertben apróságokat, de még nem igazán érti ennek a lényegét, mert nekünk kellett szinte mindent a kezébe adnunk. :)))) Másnap, pénteken pedig nagy családi szülinapozás következett, megint az alvás utánra terveztük, hogy minden készen álljon és Tante Beja is hazaérjen a munkából. :)


Eléggé fel volt pörögve Benny, itt volt a dédi, a nagynéném, anyáék, Tante, érezte, hogy itt megint valami különleges dolog történik. :) Nagyon édi Kisvakondos tortát kapott, a gyertyát még mindig nem merte elfújni, de mi besegítettünk neki. :) A torta közben már autózott, mert a déditől kapott egy kisautót is, aztán kimentünk a kertbe, ahol a legnagyobb attrakció várta: egy szuper játéksátor és egy lábbal hajthatós traktor. Pedálozni még nem igazán tud, de próbálkozik, viszont már ügyesen rajta tartja a lábait a pedálokon és imádja, ha toljuk. :))))) A sátor is nagyon bejött neki, főleg az összekötő alagút, amin át lehet bújni egyik sátorból a másikba. :) Egész délután kint voltunk a kertben és Benny jött -ment a masináival, ráadásul a Papi ügyesen felrendszámozta a gépparkját, így már van Ben 001, Ben 002 és Ben 003 rendszámos járgánya is. :)




4. születésnap


Tegnap délután, kis barátokkal, Pannával és Zsombival


Tegnap délután pedig Roberta barátnőm a kislányával, Pannával és Zita barátnőm a kisfiával, Zsombival jött át egy kis szülinapi zsúrra.


Ettől a naptól féltem a legjobban, mert ahogy a múltkor is írtam, mostanában Benny elég furán reagált a gyerekekre és tartottam tőle, hogy majd megint az elején ordítani fog, és nehezen fog indulni az egész, ehhez képest nem győztem kapkodni a fejem a fiamon. :)))


Megjöttek Pannáék, az ajándékozás után simán hagyta, hogy Panna puszit adjon neki, sőőőőt még tetszett is neki a dolog. Egyből bohóckodott neki, mosolygott, vigyorgott. Megjöttek Zsombiék, vele is egyből figyelgették egymást, semmi hiszti, semmi nyafi, semmi félelem... egyre jobban belemelegedtek, játszottak a traktorral, motorral, sátorral, aranyosak voltak nagyon.


Vakondtúrás tortát csináltam, annak is nagy sikere volt, hiába, a Kisvakond az egyik legeslegkedvencebb. :)))) A délután végére Panna is olyan szinten felpörgött, hogy a hugom ölében ült a Benny, Panna mindig odaszaladt hozzájuk, először csak odavetődött, a végén pedig minden egyes vetődésnél megpuszilta Bennyt, akinek ez igggen bejött. :)))) Majdnem fél 8 volt, mire vége lett a bulinak és a kis barátok hazafelé indultak. Benny mindenkinek integetett, pápázott, nagyon édes volt. A félelmem alaptalan volt, igazán felszabadult kis gézengúz volt. :)))






és a "félszülinap"


Benny keresztapukájánál, húsvét hétfőn


Mivel 22-én, pénteken ő nem tudott hozzánk átjönni, így P szabadnapos volt húsvét hétfőn és délután mi mentünk át hozzájuk. :) Van egy szuper kis kert a lakásukhoz, így kint üldögéltünk, Benny még két nyuszicsomagot is talált eldugva a fűbe, virág mögé, aranyos volt, mikor kiszúrta őket. :))) Utána kapott egy naaagy csomagot is, amiben egy távirányítós autó volt, lett is nagy öröm, miután a fiúk összeszerelték, belerakták az elemeket. :) Egész délután ezzel ismerkedett, játszott és most Rácalmásra is elhoztuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése