2010. szeptember 26., vasárnap

A kis szívtipró :)

 A hétvégén tökfesztivál van Rácalmáson, ezért is választottuk így a hazajövetelünket, hogy idén is körbe tudjunk nézni. Tavaly még pici volt Benny, elüldögélt a babakocsiban, de idén már ő is jött-ment, ismerkedett a tökdekorációkkal, táncolt a koncerteken és figyelte az embereket.


Pénteken délután még szerencsére nem volt tömeg, így kényelmesen hallgattuk a V-tech együttesből ismert Kefir műsorát. Nagyon szeretem a zenéjüket, így énekeltük vele a dalokat és táncikáltunk a háttérben és örömmel láttam, hogy Bennynek is bejött ez a pár dal is, mert ő is rázta a popóját. Igaz, hogy közben észrevett az egyik boros faházban egy csinos, szőke csajszit és egyfolytában őt figyelgette, aki a végén már tapssal bátorította a kis rajongóját, hogy táncoljon még! :)))))



Ma már kicsit többen voltak lent délután, sőt, mondhatni tömeg volt, így nem is maradtunk sokáig, hanem elmenekültünk az új játszótérre, ahol senki nem volt és Benny kitombolhatta magát a csúszdán, hintán, fakisvonaton és kavicsozhatott kedvére. A nap meg lett mentve, kellően elfáradtunk estére is. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése