2010. október 8., péntek

13.fog

 Már napok óta a levegőben lógott, hogy az alsó szemfog felső párja is nemsokára áttöri Benny ínyét, mert nagyon fehérlett. Ma reggel aránylag meg tudtam nézni ezt az icipici fogsort és már ott virított a kis fehér csücsök, amiről utána az újjammal is sikerült meggyőződnöm. :))) Tehát már 13 fogú ez a kis haramia. :)))) Belehúzott rendesen a fognövesztésbe, ahhoz képest, hogy az első foga kb. 10 hónaposan bújt elő.



Egyébként a náthából már egész jól jövünk kifelé, már nem szívom Benny orrát sem, szegénykém nagyon megutálta a porszívót, de azért tudja, hogy segít neki, hogy utána jobban tudjon levegőt venni. A szükséges rossz... :((


A héten találkoztunk Stella barátnőjével, játszani együtt még mindig nem igazán szoktak, de nagyon figyelik egymást, mennek egymás után, utánozzák egymást és ha kaja van, akkor viszont foglalkoznak egymással, mert kajálásnál haverok, etetik egymást, figyelik, hogy a másik is egyen, igyon. :))) édesek!!! :)


Ma összefutottunk a közelünkben lakó Julie barátnőjével, ő osztrák kiscsajszi, osztrák szülőkkel, egy hét különbség van a lurkók között Benny javára. Már láthatóan felismerik ők is egymást, de azért annyira nem haverok, mint Stellával. Mondjuk Julie is elég kis talpraesett leányzó, így ma simán kisajátította Benny kismotorját a parkban, amit Benny szó nélkül tűrt, ellenben inkább odacsapódott Julie anyukájához és kézenfogva sétáltak, amit Julie anyuka nagyon élvezett, mert a lánya nem igen fogja meg a kezét. :)))) Legközelebb majd fedett játszóházba megyünk, már be is lőttük az időpontot a következő utáni hétre. :)))


Aztán nemsokára megint jön a magyarországi látogatás, ahol a kis magyar barátaival tudunk találkozni, őket sem hanyagoljuk!! :))))

1 megjegyzés:

  1. ...meg nemsokára jön a kis magyar Tante és Nagymami...mert a Tantéval őrültködni jajjjj de jóóóó :D

    VálaszTörlés