2010. október 31., vasárnap

Hazafelé készülődve

 Még kettőt alszunk anyáéknál és kedden dél körül indulunk vissza Bécsbe, hamar eltelt megint ez a hét itthon, annak ellenére, hogy most ismét betegség miatt szobafogságban voltunk, így nagyon programozni nem tudtunk.


De a nagyiék és Tante Beja kényeztette/kényezteti Bennyt nagyon, persze a kis huncut ezt nem győzi kihasználni. :)) Ma a dédi is itt ebédelt, hozott fincsi kakaós kevert sütit, amit Benny úgy nyelt, mint kacsa a nokedlit. :))) Érdekes módon a rendes kaja nem igazán esett jól neki ebédkor, de a sütinél nem fájt a foga, abból tudott enni.... ki érti ezt? :)


Az óraátállítást egész jól viselte, bár igaz, hogy új idő szerint már fél 7-kor a zenélő macijával játszott, amit én a bébifonon keresztül végighallgathattam és végül 7 körül Tante Beja kicsente a keresztfiát az ágyikóból és együtt várták a reggeli tejecskét. :)) Délelőtt egész jól elvolt Benny, de ebédre már elfáradt, enni sem volt nagyon kedve, nyűgösködött, így fél 1 után tettük le (uj idő szerint) és olyan mélyen bealudt, hogy 4 előtt ébredt nem sokkal.


Viszont én már most utálom ezt a téli időszámítást, mert mire magához tért, uzsizott és elindultunk a helyi játszótérre, már nem sok időnk maradt, hogy sötétedésig játszózzon egyet. A játszóra odajött Zita barátnőm is Zsombi babájával, kicsit méregették egymást a fiúk, külön-külön játszottak, de utána pár kölesgolyót rágcsálásnál egymás mellett üldögéltek a padon, ott már haverok voltak. :)))) Nem maradtunk sokáig, mert rengeteg szúnyog volt, nem is értem, hogy október végén mit keresnek még ezek a dögök itt, nagyon bosszantó volt. Úgyhogy 5 után már hazafelé indultunk és rendesen ránk is sötétedett.... nem tudom, hogy ezek után majd hogy legyen a napi programunk, mert ha Benny továbbra is fél 4-4ig alszik, akkor fogalmam sincs, hogy milyenek lesznek a délutánjaink, de majd biztos adja magát.


Mostanában sokat hisztizik, általában a fogára fogjuk ezeket a nyűgösebb napokat, de hogy tényleg az okozza e, jó kérdés.... még mindig nem törte át az ínyét a felső szemfog, de nagyon szenvedhet vele, mert sokszor csak cumival nyugszik le Benny. Ja, még Thomas, a gőzmozdony mese is lenyugtatja, bár igyekszek nem rászoktatni a sok tévézésre, így a cumi még egy fokkal jobb megoldásnak tűnik ilyen helyzetekben. :))


Holnap délelőtt még egy utolsó kimenőt kapunk a tesómmal, valószínűleg felugrunk a Camponába moziba, ezer év nem moziztam, jó murinak ígérkezik. :)))) Addig a nagyszülők szórakoztatják Bennyt, délután pedig átsétálunk a temetőbe együtt. Kedden pedig indulunk vissza Bécsbe, P szabadnapos lesz és nagyon vár már minket. Egy hétig még elvan egyedül, de aztán rájön, hogy nem is olyan jó a ricsajmentes lakás, inkább menjünk már és pakolja szét Benny a lakást, de legyünk már ott. :))))) Hát kedden sietni fogunk.... ;) :)

3 megjegyzés:

  1. Vigyázzatok magatokra és legyen további szép időtöltésetek itthon!

    VálaszTörlés
  2. Mozizni én is szívesen elmentem volna veletek. Már idejét sem tudom mikor voltam moziban utoljára:(

    VálaszTörlés
  3. Szúnyog nálunk is rengeteg van :(.
    Nem is értem P-t egyáltalán hogy bír ki egy hetet Beni nélkül! Gondolom mikor haza értek akkor meg Ő kényezteti Fiacskáját! :)

    VálaszTörlés