2010. december 19., vasárnap

Heti történések

 Rohannak a napok, holnap már karácsony hete kezdődik, ötöt alszunk és péntek. Hihetetlen, hogy megint eltelt egy év, és idén már sokkal tudatosabban készülünk mi is a karácsonyra, hiszen Benny már többet fog érteni az ünnepekből, az ajándékok bontogatásából, a vendégseregből. :))) Kiváncsian várjuk az idei ünnepet, fényképezőket előtte feltöltöm, nehogy pont akkor legyen üres az aksi, mert mostanában már többször megjártam. :))))


A legfontosabb újdonság, hogy a héten kibújt Benny "elfelejtett" fogacskája is, régóta készülődött kifelé, de most már kint van végre.... ezennel beért mindenkit, már "csak" a négy leghátsó fogai vannak hátra, de azt szerintem én már nem igen fogom észre venni, maximum egy igazi, teliszájas vigyornál, mert amúgy már nem hagyja vizsgálni a fogait. :))))



A héten többször volt nagyon hideg, így sokszor csak boltban voltunk lent vagy postán, de olyankor igyekeztünk a leghosszabb úton menni, hogy eleget legyünk levegőn. :) Szombaton a magyar csajokkal jöttünk össze egy rövid talira, ahova jött Benny is és ismét hozta a marketing arcát, mint mindig. ;) :)))) Egyfolytában kommentált mindent, ugyanis itt találkoztunk a szomszédos karácsonyi vásárban, amit ő már nagyon ismer, hiszen rengetegszer voltunk már együtt is és az anyósomékkal is mindig oda szoktam menni csütörtökönként. Benny nagyon jó kis idegenvezető volt, mindent elmagyarázott az ő kis halandzsa nyelvén, tündérbogár volt. :))) Érdekes, hogy a gyerkőcök érzik, hogy mikor kell kisangyalt játszani, de ez általában nem akkor van, mikor anyukájukkal kettesben vannak otthon.... :))))


Holnap és holnapután este P szülei vigyáznak Bennyre, mikor szóba került, hogy ráérnek e, mert nekem hoteles karácsonyi vacsorás meghívásom van, akkor P apukája egyből dörzsölte a kezét össze, hogy "természetesen ráérnek". :))))) Szeretik nagyon, ha hívom őket, el tudom képzelni, hogy micsoda hancúrozás mehet itthon, ha Benny és a nagyszülők egyedül maradnak. :)))))


A terv a karácsonyra az, hogy szenteste nálunk lesz, P szülei jönnek át 4 után, mire Benny felébred az ebéd utáni sziesztázásból. :) Ajándékozás, vacsora után ők hazamennek, Benny pedig majd alukálni, ahogy szokott. Másnap délelőtt itthon leszünk, és a délutáni alvás után mi megyünk át P szüleihez, ahova P apukájának 3 testvére és párjaik jönnek majd, úgyhogy lesz társaság rendesen. :)))) Vasárnap pedig P már sajnos dolgozik, így mi dél körül elindulunk haza Bennyvel kettesben, úgy időzítve, hogy az alvás a kocsiban történjen, mivel ha megérkezünk, akkor anyáéknál is vendégek lesznek, apa névnapját ünneplik. :))) Remélem, hogy nem lesz neki túl sok(kkkkk) így a karácsony, de úgy veszem most már rajta észre, hogy szereti, ha társaságban van (főleg, ha ő lehet a középpont ugye. ;) ) , ezért nem aggódok semmin. Már nagyfiú és minden rendben lesz, szuper karácsonyunk lesz, teljesen családi körben, már nagyon várom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése