2010. december 27., hétfő

Karácsony után...

 Már Magyarországról jelentkezek, tegnap szerencsésen hazaértünk Bennyvel, bár nem úsztuk meg a havat, az utolsó kb. fél órában már rendesen figyelni kellett menet közben, de hazaértünk épségben.


Sajnos nem úsztuk meg ezt a karácsonyt sem betegség nélkül, Bennynek 25.ére elkezdett folyni az orra és egyre többet tüsszögött, tegnapra már durván bedurrant szegénynek a náthája, a kocsiban összesen fél órát aludt, sehogy nem volt jó neki, így Bábolnától beüzemeltem az új utazó dvd lejátszóját és Kisvakond segítségét hívtam, így aránylag jól elvolt a maradék másfél órában...


Remélem, hogy itthon majd hamar rendbe jön, nyomjuk neki a vitamint, a sok folyadékot, vettem neki luft balzsamot a hátára, csipkebogyó teát és ma már a nagyi húslevesét ebédelte. :)


Egyébként a karácsony jól telt, bár Bennyt idén még inkább a fa érdekelte, az ajándékok csak másodhegedűsök lehettek, nekem kellett bontogatnom az ajándékait, mert ő csakis a fával, a gömbökkel volt elfoglalva, minden gömböt meg kellett érintenie, sikongatott, le-fel szaladgált a "csodafa" előtt, nagyon édes volt. :)))


Minden ajándéknak nagy sikere lett, kapott Thomas mozdonyt, ami buborékokat fúj, vagány sport autót (amit szét is kapott egy pillanat alatt :D ), betonkeverő autót, kis széket egy asztalkával, úgyhogy bőkezű volt a Jézuska vele. :) Szép napok voltak, jó volt együtt lenni.


Most tíz nap itthoni kényeztetés következik nagyiékkal, jó lenne most már összefutni pár babás barátainkkal is, de egyenlőre ez megint kérdőjeles, majd Benny állapotától függ. Holnap azért a dédihez beugrunk az ajándékával, mert már biztos várja a kis "dédiunokáját". :)


És végül két videó Bennyről és a karácsonyfáról, mennyire odáig volt érte. :))))


 








 


 

1 megjegyzés: