2010. december 6., hétfő

Miki, Miki, Mikulás

 Az idei mikulás Bennynek már a második, de tavaly még nem igazán fogta fel, hogy mi is történik, így kiváncsian vártuk, hogy idén vajon mennyire érti a mai történéseket.


Mivel nekem reggel programom volt, így úgy időzítettük, hogy a délutáni alvás után érkezzen a Miki és hagyja ott az ajándékot Benny csizmájánál. :) Délelőtt a fiúk csavarogtak egyet, mint kiderült, kimentek Schönbrunnba anyának (azaz nekem) mikulás ajándékot beszerezni (éves belépő a schönbrunni állatkertbe), de hazafelé jövet lerobbant az U4 metró, vártak rá jó sokat és mikor végre a Schwedenplatz megállóhoz értek, ahol az U1 metróra kellett volna váltani, akkor annál a metrónál is fennakadások voltak, így P már az idegei szélén táncolt, ráadásul elfelejtett cumit vinni Bennynek, így már ő is egyre nehezebben bírta a kalandot.... szerencsére azért sikerült hazaérniük, bár így csúszott az ebéd, az alvás és Benny már picitátesett a fáradtság holtpontján és nagyon sokat sírt, de amint leraktam az ágyába, fél perc sírás után be is ájult és aludt fél 4-ig.


Délután már jókedvűen ébredt, még huncutkodott is, nem akart kijönni az ágyából, csak mikor mondtam neki, hogy pedig képzelje el, hogy itt járt a Mikulás bácsi és hagyott neki ajándékot a cipőinél. Akkor felcsilant a szeme és kijött a nappaliba és leskelődött kifelé az előszoba felé. :))) P is mondta neki, hogy a cipőinél nézze meg, hogy mit hagyott a mikulás és én is mondtam, így kisétált és rácsodálkozott az ajándékaira. Nagyon aranyos volt, egyből hozta be őket a szobába. :)))





Kapott egy zenélő, táncoló mikulást és egy fajátékot, amin egy macit kell öltöztetni különféle ruhákkal, már Stella barátnőjénél játszott ilyennel és tetszett neki. :))) A másik ajándéka anyáéknál van Magyarországon, mert elvileg ugye most otthon lennénk, ha nem jött volna közbe a hóesés és a csúszós út, de azt majd később megkapja, valószínűleg hétvégén kihozzák anyáék. :)))


A zenélő mikulással az elején még nem igen barátkozott, de a végére már nagyon jól eljátszott vele, rájött, hogy hol tudja be-kikapcsolni és ő is ugyanúgy rázta a fejét, testét, táncolt ülve. :))) aranyos volt nagyon, jó látni ezt a felhőtlen örömöt az arcán és ahogy fedezi fel a világ újabb és újabb érdekességeit. :))))


 



[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RrrqXeDTGpc&fs=1&hl=hu_HU&color1=0x234900&color2=0x4e9e00]

4 megjegyzés:

  1. A kedvenc részem, amikor Benny is hanyatt dobja magát, ahogy a Mikibá! :o)))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Helló Bambi!
    Egy ideig nem tudtam jönni, hogy kukkoljam a kis Beni életét, de most Apa van a kölökkel, így kihasználom az időt. Elképesztő, hogy milyen sokat nőtt és fejlődött egy hónap alatt a fiad! CSak ámulok és bámulok, hogy már milyen ügyes!

    VálaszTörlés
  3. azt én is bírtam, mikor Benny is lefeküdt a földre. :)))))

    Aya, nemsokára majd meglátod, milyen gyorsan változnak ezek a kis törpék, nagyon kis ügyesek. :) Remélem, hogy Ti is jól vagytok és napról napra több élményetek van a kicsi fiatokkal. Várom a ti napjaitokról a beszámolókat is! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos Benny, Bogyó csak úgy leste, mi zenél és micsoda kis mikulása van Bennek...

    VálaszTörlés