2010. december 12., vasárnap

Hétvége

 Gyorsan eltelt a hétvége megint, de ezt már észrevettem, hogy ha program, látogatók vannak, akkor rohannak az órák, amúgy pedig nem mindig.


Szombaton anya és a húgom jöttek ki hozzánk, mivel mi múlt héten nem jutottunk haza a hó miatt, így ők hozták ki az otthonra megrendelt karácsonyi ajándékokat, a szaloncukrokat és egyéb apróságokat. :) Vicces volt, mert szombaton olyan dél előtt nem sokkal értek ide és mostanában, ha már csenget valaki, akkor Benny egyből rohan az ajtóhoz és türelmetlenül várja, hogy felérjen a földszintről a "vendég", aki néha meglepetést tud okozni, mert nem a várva várt családtagok vagy barátok, hanem "csak"  a postás vagy csomagküldős és olyankor pedig megszeppenve bújik is el mögém a nagy vendégváró. :)))


De most volt ám öröm, ráadásul épp pelenkát akartam cserélni, így lógó bodyban szaladt ki az ajtóhoz és egyből anyához sietett, szinte félrelökve a tesómat. :) Idővel aztán a tesómat is "befogadta a kegyei közé" és mehetett a hancúr. :)))) anya csavargott egyet egyedül a városban, mi pedig karácsonyi vásároztunk, ettünk sült gesztenyét, ittunk puncsot, megnéztük a kiállítást, jó kis délután volt.


Este ment az őrültködés tovább, a mikulás is becsempészett még egy-két apróságot (vagy épp egy óriás autót :D ) és fürdés után hamar ki is dőlt Benny. :))))



Éjjel nála aludtam, vicces volt megint reggel figyelgetni, hogy miket bohóckodik az ágyban, mikor felébred és azt hiszi, hogy egyedül van a szobában. :))))


Ma reggel eső ébresztett minket, de aztán szerencsére elállt, így átsétáltunk mindannyian a karácsonyi vásárba megint, Benny jött-ment, játszott minden dísszel, megmutogatta a kedvenc helyeit,állatait a nagyinak és Tante Bejának, vettünk pár apróságot és ebédre jöttünk vissza.


Anyáék ebéd után indultak haza, mikor Ben Bébi már aludt, én pedig gyorsan rendet raktam a lakásban addig. Ébredés után picit kereste a nagyiékat, de mivel apukája épp hazaugrott egy órára, így el tudtuk terelni a figyelmét. Mivel délután is esett az eső, így ma nem mentünk már le, majd holnap folytatódik a kényeztetés, mert P anyukája jön 1-re és ő vigyáz Bennyre délután, míg mi az utolsó karácsonyi ajándékokat szerezzük be. :)))


Jó kis hétvége volt, csak gyorsan eltelt, de már nemsokára újra találkozunk, mert december 26án, ha minden jól megy és Holle Anyó is úgy akarja, akkor megyünk haza tíz napra, juhuuuuuu! :))))



U.i.: érdekes módon Benny mindenkivel szívesen fotózkodik, de ha én is feltűnök a színen, hogy végre legyen közös fotónk, akkor azért sem néz a kamerába és egyből menekülőre fogja.... :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése