2009. augusztus 9., vasárnap

még egyhét...

 ... és megyünk Szigligetre nyaraaaaaalni, juppppiiiii!!!! Már nagyon várom, remélem, hogy az időjárás is nekünk fog kedvezni. Úgy néz ki a terv, hogy mi hétfőn indulunk reggel Bennyvel Bécsből, szerintem dél körül odaérünk, délután már sétálhatunk is. Anya már lent fog várni elvileg minket, és csütörtökig hármasban leszünk, akkor jönnek a tesómék, pénteken pedig kijövünk P-ért, mert ő 6-ig dolgozik, így este már Szigligeten alszik. Már ő is nagyon várja, hogy kicsit kikapcsolódhasson, de a legjobban a kikötői pacalra feni a fogát, szinte minden nap emlegeti már. :))))

A jövő hét kicsit sűrű lesz, hétfőn talán végre eljutok a modemet kicserélni, mert kaptunk a UPC-től még április elején egy gyorsabbat, de még nem jutottam el odáig, hogy lecseréljem, mert csak akkor aktiválják, ha a régit leadtam. De mindig volt valami... kedden Stella baba jön anyukájával, sétálgatunk a tónál és megköszöntjük a kis 1 éveskét (rohan ám az idő, még csak "tegnap" született :))) ), szerdán este jönnek P szülei vacsira és unokázni, csütörtökön P szabadnapos lesz, majd kitalálunk valami családi programot, pénteken látogatónk jön Magyarországról, aztán máris hétvége és pakolászhatok. :))) Nem fogunk unatkozni, de jó ez így.

Bennynek amúgy már egész jól kialakult a napirendje, most pl. alszik. Reggel olyan fél 7-7 körül jelentkezik, hogy már ébren van, de fél 8-ig elnézelődik az ágyában, akkor reggelizik, utána kicsit játszunk, és apukája is átjön vele "beszélgetni". :)))) 9 körül elalszik újra, olyan fél 11-11-ig, fél 12-12 körül ebédel, vagy éppen ahogy szeretne, utána megint kicsit játszunk és gyakoroljuk a csörgők fogását, aztán egy nagyobb alvás következik. Ez néha 3-ig tart, néha tovább, éppen milyen kedve van. Utána uzsizik, és általában ezután megyünk sétálni. Ott már nem mindig alszik, lassan érdekelni fogja a nagyvilág, szeretne nézelődni, ráadásul a mózest is hamarosan kinövi,úgyhogy a sport részt át kell szerelnünk tényleg. Csak bajban lesz, mert ott már nem tud majd hason aludni, úgyhogy tuti lesz hiszti az elején. :)))) Séta után feljövünk, játszunk még és pancsi. Néha ilyenkor még eszik, attól függ, mennyit evett addig. Fürdés időt mindig igyekszem betartani 8 körül, így már tudja, hogy utána vacsi és alvás. Tehát 3,5 hónap után halkan megjegyezhetem, hogy alakul a napirendünk. :)))) viszont Szigligeten ez majd lehet hogy kicsit borulni fog, majd meglátjuk...:)))

1 megjegyzés:

  1. hú, 3,5 hónap a napirendig? Na, mindegy, végülis ez a dolgom, ezért vagyok itthon, hogy a kisfiunk kívánságát lessem. Nektek meg majd jó nyaralást, gondoljatok ránk is. De előtte egy hasznos hétvégét jövőhétre! Puszi

    VálaszTörlés