2009. augusztus 7., péntek

szaladnak a napok...

 Rohamos tempóban mennek a napok, mindjárt letelik a két bécsi hét és megyünk Szigligetre. Már nagyon várom, remélem még sikerül jó időt kifognunk. :))

Ben Baba egyre ügyesebb napról napra, már ismerkedik a fogással, a keskenyebb csörgőit elveszi a kezemből, de még nem tudja, hogy mit csináljon velük, így egy idő után ráun. Majd belejön. :) Imádja a hangját próbálgatni, néha olyan sikításokat levág, hogy csak lesünk P-vel. Tegnap P játszott vele és annyira élvezte, hogy gurgulázva kacagott. :)) Nagyon édes volt, ilyet is most csinál először.

Ma délelőtt először lesz együtt apa és fia olyan szinten, hogy P-nek kell a kaját is adnia neki, mivel nekem ortopédiára kell visszamennem. Mondanom sem kell, hogy Ben apuka rendesen be van tojva a feladattól. :)))) Ráadásul Benny tegnap pont abban az időszakban rottyantotta tele a gatyóját, mint mikor ők ma kettesben lesznek, úgyhogy P teljesen kész volt, hogy csak ma ne ismételje meg ezt a fia. :)))) egyfolytában susogta a fülébe, hogy ne kakiljon ma délelőtt. :))))))) Hát kiváncsi leszek..... mondtam P-nek, hogy jövő héten átugranék a szomszédos épületbe pedikűrre, ha lehet, de azt mondta, előbb várjuk meg a mai napot, utána kérjek időpontot....vajon miért? :)))

Tegnap családi nap volt, P tegnap és ma szabadnapos, így lementünk az Alte Donauhoz sétálni. Ott is ebédeltünk a kedvenc éttermünkben, Benny egész jól bírta, csak a vége felé kezdett türelmetlen lenni, de azért ügyeske volt. :)) Ma délután majd a barátainkhoz megyünk grillezni, ott is biztos jól fogja magát érezni.

Napról napra egyre nagyobb és ügyesebb ez a kis törpe, hihetetlen, hogy mennyire látványos a fejlődése. Nemrég született még csak, aztán tessék, kész kislegény már most. :))) Már kezd manipulálni minket, észen kell lenni, különben ő lesz a főnök... :) Bár azt hiszem, valahol elrejtve, már most ő a főnök. :))) De jó ez így... :)

2 megjegyzés:

  1. Hát, kell is erősíteni apa-fia kapcsolatot! :)))) Istenem, milyen nagylegény már Ben! :)

    VálaszTörlés
  2. huh, nálunk nem lenne gond, ha Csongira hagynám Bendét, volt már, hogy éjszaka ő kelt fel pelenkázni, aztán adta a cicire. Meg vannak fiús programok esténként és a fürdetés az apuka feladata, én még nem fürdettem...
    Benny nagyon aranyos és hatalmas, furcsa, hogy egyszer a mienk is ekkora l esz. Nálad követem nyomon, hogy a mienk majd mit fog csinálni. Már várom ezeket a kurjangatásokat Bendétől, meg az ismerkedést a csörgőkkel...
    Szépek vagytok nagyon. És menne a mail is, de mindig közbejön valami (cicizés, simizés, ilyenek), így itt írom meg, hatott a Sperti, köszi a tanácsot! Puszi nektek és irígy vagyok, hogy mentek Szigligetre, mi is mennénk, de várunk egy évet és két év múlva jó lenne tengerpartra is lejutni, de majd látjuk...

    VálaszTörlés