2009. augusztus 28., péntek

Újra itthon

 Na, ma estére végre ideértem, kezdem utolérni magamat a tennivalókkal. Tegnap délben megérkeztünk Szigligetről, fájó szívvel, mert semmi kedvem nem volt hazajönni. :(( Szuper 10 napot töltöttünk a Balcsinál, anyáék még maradtak a héten, irigykedek is rendesen. De holnap reggel mennem kell a fizoterápiás dokihoz, úgyhogy most az egészségem a lényeg, utána mehetünk megint haza. :))))


A nyaralás szuper volt, Benny mintababaként viselkedett. Imádta, hogy egész nap szinte a friss levegőn volt, éjszakánként ügyesen aludt, reggel az első etetés után indultunk le a strandra és általában az este 6 órási etetés után mentünk fel a házhoz. Egész nap jól elvolt a strandsátorban, evett, aludt, játszott, nézelődött, ritkán hallatta a hangját. Néha esténként, mikor pakoltunk össze és szétszedtük a sátrat, csodálkozva figyeltek minket az emberek, mert fel sem tűnt nekik, hogy kisbaba is volt a sátorban. :))))


Végre lett egy kis színem, már egyre jobban érzem magam a bőrömben, bár azért még van pár felesleges kiló rajtam, de majd azok is lemennek idővel. Ben bébinek is lett egy kis színe, aranyos, ahogy a hurkái között vannak csak fehérkés vonalak. :)))


Imádta, ahogy egész nap a nagymami, a nagynéni, a nagypapi, a tesóm barátja dödögött neki, aztán pénteken megjött P is, úgyhogy szinte minden percben volt valaki körülötte, sosem volt hanyagolva. :))) megmártottuk a lábát a Balcsiban és szinte meg sem kottyant neki a 23 fokos viz, csak figyelte a vizet, aranyos volt. :)))) mondtam neki, hogy jövőre kap olyan úszógumit, amibe bele kell ülnie és a lábait lógathatja alulra és majd azzal fogunk pancsolni már a Balcsiban. :)))


Kiválogattam pár képet a kb. 300 fotóból, íme a nyaralásunk:






3 megjegyzés:

  1. Helloka Csajszi:)
    Örülök,hogy minden okés volt a nagy Balcsin,és Benny is ilyen jól viselkedett:)Imádnivaló a mosolya:)
    Pusszantás

    VálaszTörlés
  2. már hiányoztál... de jobb dolgod is volt, a képeken ez látszik is..

    VálaszTörlés
  3. Hú, ez igen, micsoda nyári képek!:)) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! .))

    VálaszTörlés