2009. augusztus 3., hétfő

újra Bécsben

 Ma délelőtt visszajöttünk Bécsbe, eltelt nagyon gyorsan az egy hét otthon. Benny élvezte a kényeztetést, a friss levegőt, jó nagyokat aludt, majd kiváncsi leszek, hogy itt Bécsben hogy fog viselkedni. :) Múlt héten rengeteget volt a friss levegőn, szinte minden délután kint voltunk a kertben vele. Élvezte a pancsolást is a minimedencében, voltunk strandon is, azt is nagyon jól bírta. Mintababa volt. :)))

A hazaút jó volt, aludt Ben bébi Győrig, aztán kicsit nyöszörgött, a mosoni pihenőn tartottunk egy kis kajaszünetet, utána aludt hazáig, szóval le a kalappal előtte. Itthon megint nagyot aludt, most pedig ismerkedik a hangjával, kurjantgat nagyokat, édes. :))) le akartam vele menni sétálni, de nemrég zivatar volt és még be van borulva, most nem tudom, hogy mi legyen....még kitalálom.

Két hétig vagyunk most Bécsben, Ben apuka is kicsit babázhat újra, és 17én indulunk Szigligetre 10 napra, amit már nagyon várok. Jó lenne idén megmártózni a Balcsiban, már nagyon hiányzik. Anya is jön le Szigligetre, így ő unokázhat, mi pedig néha pihenhetünk. Mindenki jól jár. :))))

Holnap ortopédiára megyek, de most Ben baba nélkül, a térdemet akarom megnézetni, mert nem akar múlni a fájdalom sajnos. Remélem, hogy helyretesz gyorsan, mert jó lenne már kicsit többet mozogni, de ez jelen esetben nem igazán működik sajnos. :((

Pár kép az elmúlt hétről:

3 megjegyzés:

  1. Rég jártam errefelé ugy látszik. Nagyon nagy lett Ben baba! És milyen szép. Lehet nekem is jol jönne egy pici baba ujra...

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy ilyen ügyik voltatok visszafelé:) Jók a képek, nemsokára talizunk. Puszi

    VálaszTörlés
  3. Eper, hajrá! :) Még nem késő... ;) ha csak ez kell, teszek fel minden nap képeket Bennyről, hogy kedvet kapj. ;) :)))

    VálaszTörlés