2010. június 22., kedd

14 hónapos nagyfiú

 Nagyon szalad az idő, Benny ma kereken 14 hónapos. Naponta többször elnézegetem és csak lesem, lesem, hogy már mennyire nagyfiúsak a mozdulatai, már mennyire értelmes, mennyi mindent leutánoz tőlünk és mennyire kiváncsi a világra.


Ma reggel anyával és a húgommal voltak hármasban, én beszaladtam a városi piacra pár gyümölcsöt venni, sajnos még mindig esős idő van, úgyhogy nem tudtak a kertben játszani, maradt a lakás. Benny elég nyűgös volt, és esett-kelt is néha, ennek következménye egy kis sérülés a homlokán, mert felsértette a nagy játékban. Picit sírdogált, de aztán el is felejtette, csak mi látjuk a puklit. :((


Délutánra kitaláltuk, hogy elvisszük játszóházba, hátha a változatosság picit feldobja őt a sok eső és bezártság után. Az alvás után rögtön mentünk is, sajnos kicsit sokan voltak a játszóházban, de Benny azért így is játszott egy órát, leste a gyerekeket, jött-ment, szerelte a minimotortól kezdve a traktorig minden járműnek a kerekét, sütött-főzött a játékkonyhában, szóval nagyon tetszett neki a dolog. :))) Utána még meglátogattuk a dédit, ott uzsizott, majd a gulliver játékáruházban is mentünk egy kört, ott is játszott minden izgalmas játékkal, kapott két apróságot is. Még beszaladtunk a tescoba is, mivel ilyen jól bírta a délutánt, ott is magyarázott, figyelt mindent, nagyon édes volt. Nem sokkal pancsi előtt értünk haza, elfáradt estére és így a napunk mégis meg lett mentve az újabb szobafogságtól. :)))


Ma megint tanult valami újat Ben babánk, délelőtt a tesóm és anya kacsintani tanították, ami olyan szinten tetszik neki, hogy most már nagyokat pislog két szemmel huncut mosollyal kísérve, nagyon édes. :))))) Mindent magába szív, már a halacska szó kimondásakor elkezd tátogni, mint a halacska, ha egy kutya ugat, ő is hörögni kezd utánozva a kutyát és ha autót lát vagy hall, akkor brümmög. :)))


Imádnivaló egy kis figura, napról napra tartogat meglepetéseket nekünk. :))))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése