2010. június 15., kedd

5. fogacska

 Hosszú szenvedés után, ma reggel végre már kint volt Benny felső fogacskája, a bal felső középen, a kis nyuszifog. :)))) Szegénykém nagyon megszenvedett vele, régóta meg voltak már duzzadva, de lassan törte át az ínyt. Tehát egy fogacska újra kipipálva, most még úgy néztem, hogy legalább kettő, de talán három is jön, fehérlik nagyon az ínye fent és lent is és állandóan a szájában van a keze. Szereti a kiflit rágcsálni, talán ez picit enyhít a fájdalmán.


Este úgy szoktuk, hogy öltözködés után még az ölemben a fotelben megkapja a jó éjt tápiját és már olyan okos, mert amikor elég neki (ritkán issza már meg a 2 dl-t), felül, odanyúl az asztalra a cumisüveg kupakjáért és ráteszi az üvegre. Utána megint odanyúl az asztalra, mert ott van a cumija és a szájába teszi. De a dentinox gél is ott van az asztalon, amivel az ínyét kenegetem neki fogzás alatt, így az utóbbi napokban kiveszi a szájából a cumit és tartja, hogy kenjek rá dentinoxot. :)))) Mikor rányomom a cumira, akkor elégedetten kacag, szinte már csak a tapsolás hiányzik hozzá, bekapja a cumit és mehetünk aludni. Édespofa nagyon. :)))))


Holnapután pedig megyünk haza megint anyáékhoz tíz napra, már nagyon várjuk!!!! Épp a napokban jutott eszembe, hogy az elején úgy indult, havonta egy-egy hetet leszünk otthon. Na, most ez mára már úgy alakult át, hogy havonta otthon vagyunk tíz napot. :)))))))))))) de most kell még kihasználni az időt, míg itthon vagyunk, mert ha ovi lesz, már nehezebben jönnek össze az otthon töltendő időszakok.


Anya mesélte, hogy apukám tegnap egyedül volt a Gulliverben és az eredetileg tervezett pumpavásárlás mellett egy kiskocsit is vett Bennynek. Ilyen húzogatós négykerekűt, amivel majd Benny tud a papának segíteni a kertben gallyakat hordani. :))))) Tehát már minden készen áll a kisunoka fogadására, már csak kettőt alszunk és utazuuuuuuuuuuuuunk haza!!!! :)))


1 megjegyzés: