2010. június 18., péntek

Szuper hazaút! :)

Tegnap szerencsésen hazaértünk Magyarországra és amiért erről mindenképp bejegyzést szerettem volna írni, az az, hogy Benny VÉGIG ALUDTA AZ UTAT, a 2,5 órát!!!! :))))


Már a múltkori magyarországi utunknál gond volt az utazás időpontjával, Benny végig üvöltött szinte Pestig, és az utolso kb. fél órára aludt el. Visszafele már ebéd környékén mentünk, így kellően fáradt volt, de akkor is az elején üvöltött, én előkotortam a cumiját és az alvós macis rongyát, és egyből bealudt akkor is, kb. a határig, de utána is hisztimentes volt az utunk.


Tegnap már eleve úgy terveztem, hogy 11-kor kapott tejberizst tízóraira, és negyed 12 körül elindultunk Bécsből. Már egyből kapott cumit és a macis alvósát, még integetett apukájának és amint felértünk az autópályára (kb. 5 perc), már le is csukta a szemeit. :))) Úgy számolgattam, hogy max. Pest környékéig fog aludni, de olyan ügyes volt, hogy anyáékhoz befordulva ébredt fel teljesen. :))) Tatabánya környékén picit ébredezett, néha rámnézett,de aztán visszaaludt. Nagyon ügyes volt, lehetne ebből rendszer. :))))


Mikor megérkeztünk, már anya, apa és még a nagyim is kint álltak az udvaron, várta a fogadóbizottság a kis kedvencet. :))) Benny csak lesett álmosan, elsőre nem értette, hogy Bécsben lecsukta a szemeit és mire felébredt, már a nagyiék mosolyogtak rá, hogy lehet ez? :)))) Persze aztán hamar feltalálta magát, mondta a magáét a kis hablatynyelvén, minden egyes bútort, virágot, tárgyat megvizsgált a házban, a kertben, birtokba vette a kiskocsiját, amit a nagypapitól kapott (BEN 001-es rendszámmal!!!!!!!!!!!!! :D ) , jött-ment, imádnivaló volt. :)))) Később már felmelegedett teljesen, mert megmutatta mindenkinek, hogy ő bizony már tudja, mit csinál a halacska, a kisautó és az oroszlán. :))) délután sütiztünk kicsit, aztán este még 8 körül is pörgött Benny nagyon. Bújt, birkózott a tesómmal, elemében volt.


Aztán fürdés után, mikor a jóéjt tápiját adtam neki, már látszott, hogy nagyon fáradt, mert az utolsó kortyoknál csukódtak le a szemei. Ilyen már nagyon régen volt, hogy este bealudt a vacsin, jó volt látni, ahogy szép lassan elalszik. :))) kicseréltem a cumisüveget a cumijára, akkor sóhajtott egy nagyot és már aludt is. Elfáradt a hosszú napban és a sok történésben, de most még tíz napig élvezheti az itthoni kényeztetést, bár az idő egyenlőre elég kiszámíthatatlan sajnos. :(((


Pedig már a kismedencéje is fel van fújva, a homokozója is játékra kész, a motorok, autók a teraszon, tehát jó lenne élvezni is a kertet, nem csak a házban bent lenni. :(((


Valahogy mindig kifogjuk az itthonlétünkben a rossz időt, de még hátra van egy hét, reménykedünk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése