2009. július 13., hétfő

családi nap

 Ma nagyon jó kis napunk volt, P szabadnapos ma és holnap, végre az idő is szuper volt, így a délutáni alvás után felkerekedtünk és lementünk a Duna partra a kikötőbe sétálni. Éppen lent állt egy hajó a volt cégünktől, úgyhogy benéztünk és megmutattuk a kis juniorunkat a volt kollégáknak. Nagy sikere volt Ben Babának, de aranyos is volt nagyon, csak rebegtette a nagy szempilláit és figyelte az emberkéket. :)))

Jó volt kicsit nosztalgiázni, de épp azt beszéltük P-vel, hogy már három éve, hogy kiszálltunk a hajós életből és abszolut nem hiányzik. Jó itthon és mondtam neki, hogy így utolag már látom, hogy ha ő anno hajón maradt volna, nagyon nehezen csináltam volna végig egyedül a terhességet. Ő is belátta, hogy neki sem menne az, hogy ő hajón dolgozik, heti egyszer lát minket, mert nem lenne igazi kapcsolata a fiával. Így pedig imádják egymást, és ez mindent megér. :)))

És az is eszembe jutott, hogy az elkövetkező napok egyikén lesz egy éve, hogy Kicsi Bohne kialakult a pocakomban......tiszta nosztalgikus napunk volt ma. :))))

Holnap 10-re megyünk P kollégájához, elvileg kapunk egy buggy babakocsit, ami remélhetőleg befér majd a kocsiba, ha itt a városban mennénk ide-oda Ben Babával. Délután még nem tudom, mi lesz a program, én az Alte Donau-hoz, a Duna mellékágához szeretnék már egy ideje lejutni.... majd meglátjuk. :)

Pénteken megyünk ortopédia kontrollra, nagyon drukkolok, hogy eldobhassuk a terpeszpelust. :) Mondtam P-nek, ha megkapjuk a zöld lámpát és Ben Baba oké lesz, akkor átszereljük a babakocsin a sport részt, elrakjuk a mélykocsit és a sporttal fogunk sétálni vele, mert már kicsit nyafog a mélykocsiban. Egyre jobban érdekli a világ, szeretne nézelődni, és a mélykocsiban ez elég nehéz, mivel akkor a szemébe süt a nap, ha lehajtjuk a napellenzőt neki. Viszont a sportrész a terpeszpelussal elég kényelmetlen, addig mindenképp a mélykocsit kell használnunk....de remélem, már csak pár napig kell kihúznunk......

Na, elteszem magam holnapra, Ben Baba már 9 előtt kidőlt, ma elfáradt a nagy sétában, mert nem sokat aludt. :) Remélem, hogy reggelig alszunk, jó lenne...... :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése