2009. július 26., vasárnap

utazuuuuunk

 már el is telt 3 hét, így holnap újra indulunk hazafelé, hogy a magyarországi nagyszülők, nagynéni, dédi is Bennyzhessen kicsit. :))) Augusztus 3-án, hétfőn készülünk vissza, jó egy hetet nem látja Ben apuka a kicsikéjét,de az ő ötlete volt, hogy három hétig legyünk Bécsben és a 4.-en menjünk haza, amíg megtehetjük. Én pedig nem ellenkezek, szíves örömest. :))))

A terv az, hogy délután indulunk, P hazajön ebéd és vacsora között, segít lepakolni a kocsiba, Benny eszik és utána indulunk. Remélem, hogy minden rendben lesz az úton és ügyesen hazaérünk.

Ma este nagyon nehezen aludt el, majdnem egy órát szenvedett, benyomott először 160 ml kaját, de úgy tűnt, hogy még nem elég neki, erre még benyomott kb. 90-et, akkor kezdett "leereszteni", még ringatnom kellett (ami már régen nem kellett az alváshoz) és úgy aludt el. Nem tudom, mi történhetett vele.... éjjel is felébredt, enni akart, pedig már egy jó ideje este 9-től reggel 6-ig aránylag átaludta az éjszakát. Biztos megint valami növekedési ugrás....mert mindent erre fogunk. :))))

Ma vettem egy hiperszuper fotomasinát, mert a miénk már elég őskori volt, majd otthon felavatjuk, remélem hogy jó kis képeket tudunk majd csinálni vele. Ráadásul videót is lehet vele felvenni hanggal, ami a másikon nem volt. Ja és van egy tök jó funkciója, az úgynevezett "mosolygomb", amit ha megnyomok, akkor csinál fotot, mikor a kinézett illető mosolyog.... talán most már sikerül majd Ben Bébiről igazán nevetős fotókat elcsípnem. :)))

Tegnap még letárgyaltam a masszőr ismerősömmel, hogy a héten elmennék hozzá, ha otthon leszek, nagyon fáj a hátam, derekam, szerintem lesz egy kis munkája vele, mert tuti csomós az egész.....de már jó lenne, ha valaki helyrerakná....a térdemről nem is beszélve, ha visszaérünk Bécsbe, mennem kell ortopédiára (de tuti nem oda megyek, ahol Bennyvel voltunk). Már a szülés óta nagyon fájnak a térdeim, és nem akarnak javulni....a fene sem érti, mi lehet ez, de már nagyon bosszantó, hogy nem múlik, ezért irány a doki....

na, elteszem magam holnapra, mert lesz még egy-két pakolnivaló és ki tudja, hogy Ben bébi ma éjszaka alszik e vagy azért sem hagyja az anyját pihenni. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése