2009. július 10., péntek

Napjaink

Mivel esik az eső és így nem tudtam elindulni Ben bébivel vásárolni, maradt a net, Benny pedig bealudt. :))

Tegnap megjött a járókája, már délután is jót aludt benne és most is ott alszik a nappaliban, tetszik neki. Mondjuk, nem volt egyszerű összeszerelni, leizzadtam vele rendesen, már gondolkodtam, hogy visszaküldöm, mert selejt, de aztán valahogy csak sikerült. :)))

Egyébként jól vagyunk, Benny szépen fejlődik, már 6650 gramm, erős kislegény. Ismerkedik mindennel, szeret nézelődni, mikor a hasán van, mert kitolja magát és hosszú percekig csak szemlélődik körbe-körbe. Reggelente nagyokat vigyorog ébredés után, el is felejti, hogy éhes. :)))) Tegnap éjjel először átaludta az éjszakát, eddig hajnal 3 körül nyöszörgött, és olyankor általában cumival vissza tudtam altatni, de tegnap este elaludt 9 körül és mikor nyöszörgött, azt hittem, hogy megint 3 óra van, de csak lestem, mikor 6 órát mutatott a vekker. :))) Ügyes volt nagyon. Mondjuk szerintem ez annak köszönhető, hogy este vacsira felolvasztott tejet kapott, 150 ml-t, tehát tuti jól lakott. Úgy tűnik, hogy nem elég neki a tejem, tegnap ebédre és vacsira már a fagyasztóból kapott tejet. Ma is úgy gondoltam, hogy ebédre és vacsira kap, de az előbb már ki kellett egészítenem, mert ismét nem volt elég.... még van lent pár adag, de aztán szerintem be kell vezetnünk a tápszert, nincs mese. Ha szerencsém van, kihúzzuk így tejpótlással a 3. hónapig, utána majd kap kiegészítésnek tápszert. Már nem idegeskedek rajta, hogy nem elég a tejem, a lényeg, hogy boldog babám legyen.

P-vel nagy a szerelem, minden reggel, mielőtt elmegy dolgozni, bejön a fiához és megvárja, míg megkapja a reggeli vigyorokat. Azt mondta, anélkül nem tud elmenni dolgozni, hogy ne lássa a kis mosolygós fiát. :))))

Lassan majd megpróbálkoznak a nagy kádban fürdéssel is, kiváncsi leszek, hogy Benny mennyire fogja élvezni. :))))

Így telnek a napjaink, minden nap tartogat meglepetést, valami újdonságot, mert Ben Baba hihetetlen gyorsasággal fejlődik. :)))

Még egy kedvenc kép:




1 megjegyzés:

  1. Rég jàrtam erre. Nagyon megnöttetek és még mindig nagyon szép Ben baba!

    VálaszTörlés