2009. július 23., csütörtök

Gyerekorvosnál

 Tegnap újra gyerekdokinál voltunk, Benny 3 oltást is kapott egyszerre. Egyet a száján át, ebből már kapott egy hónapja egyet, és kettőt a kis combjába. Egyet ide, egyet oda. De nagyon ügyesen viselte, csak picit sírt, de hamar meg tudtam nyugtatni. A dokinéni is megdícsérte, hogy ügyes baba. 

Le is mérték megint, 7110 gramm és 65 cm....szépen fejlődik. Már felül is mocorognak a fogai, de még bőven van idejük kibújni,viszont már érezheti és ezért lehet nyugtalan néha.

Szerencsére az oltás után nem lázasodott be Ben Baba, pedig legalább ötször megmértem a lázát, tiszta paramami voltam. :))) ügyesen aludt is éjszaka, úgyhogy nem volt gond. Most reggel óta alszik, gondolom, ez a meleg őt is kikészíti. :((

Vasárnap este készülünk megint haza egy hétre, először délelőtt akartam menni, de leesett, hogy forma 1 lesz, így nem akarok beleszaladni egy több kilométeres dugóba a határnál, úgyhogy inkább este indulunk. Legalább ezt is leteszteljük, hogy ha este 6 körül indulok, akkor hogy viseli Ben bébi az utazást.

Vettem neki egy mini medencét, felfújhatósat, amibe én is bele tudok ülni, anyáéknál majd felfújjuk és beleülök, Bennyt az ölembe veszem, és locsolgatom a nagy melegben. Biztos élvezni fogja szerintem, de én is élvezni fogom, az tuti. :))))) csak a kutya ne jöjjön majd bele.... :))))

Ma játszok a gondolattal, hogy ha délután átjön P anyukája, akkor itt hagyom őket kicsit és lemegyek a tóra egy órácskára fürdeni és napozni, nem ártana egy kis kikapcsolódás.... még délutánig kitalálom, bár azt sem tudom, hogy egyáltalán rám jön e még a bikinim a hab testemre. :))))

Tegnap megjött a buggy babakocsi, szuper nagyon, tök jó, hogy hátul teljesen le lehet dönteni a háttámláját. Talán ma este majd azzal megyünk sétálni, hogy Benny szokja azt is, így majd tudunk menni messzebb is sétálni vele, mert ez befér a suzukiba. Nagyon praktikus, könnyen összecsukható, kis helyen elfér, szóval jó vétel volt.

Na, ébredezik a kis lurkóm, lassan a kajáért fog reklamálni. :)))) megyek is és összepuszilgatom a hurkás combját. :)))

2 megjegyzés:

  1. Jó olvasni, hogy minden rendben:) A kép összeállitás Benről pedig... Nagyon édes!!:) puszi!!

    VálaszTörlés
  2. Drága Anitám:)köszönöm az itteni köszöntést is kisfiamnak:)Várunk nagyon haza Benneteket a kislegénnyel:)pusziiiii

    VálaszTörlés