2010. március 22., hétfő

11 hónap

 ...ennyi telt el 2009.április 22.-e óta. :)) Ben baba ma 11 hónapos nagyfiú lett. :)) Ugye, hogy szalad az idő??? eszméletlen...


A napokban olvasgattam a tavaly ilyenkor írt bejegyzéseimet, érdekes és vicces visszaolvasni a türelmetlen várakozást, Bohne baba mocorgásait, a pocakfotókat nézegetni stb.. .:))) és mindjárt itt van az első születésnap. Így visszagondolva, nagyon gyorsan nagyfiú lett a kicsi babánkból.


Már nagyon ügyes, szerintem nemsokára elindul, mert egyre több lépést vállal már be kapaszkodás nélkül, ma majdnem végigjött a szobáján utánam és nagyon tetszik neki, ha megtapsolom és dícsérem. :)))


A dokinéni zöld lámpát adott már szinte mindenre, ehet velünk mindent, kivétel a tej és a tojásfehérje. Persze még nagyon le kell aprítani a kajákat, mert csak elöl van kint a két also fogacskája félig, a többi még várat magára. De ma este is krémsajtos zsemlebelet vacsorázott és annyira édes, ahogy majszolgatja. :)))) és már ő veszi a katonákat a tányérjáról el és teszi a szájába, bár néha azért mellé pottyannak még, de sebaj, ott vagyok olyankor és segítek. :)))


Kezd kicsit bújósabb lenni, egyre többet jön oda hozzám és mintha meg akarna ölelni vagy hozzám bújni, de csak másodpercekre, aztán gyorsan siet is vissza játszani. :)) nagyon édes, imádom!!!!!


1 megjegyzés:

  1. Kicsit megkésve, de boldog 11 hónapot! Mostanában csak olvasok, aztán a kommentek lemaradnak, mert addigra mindig "dolgom" akad.... de most pótolok! Nagyon helyes ez a kisfickó, igencsak összehoztátok!!!

    VálaszTörlés