2010. március 8., hétfő

Tegnap + ma

 A két napban überdózist kapott Benny az osztrák nagymamájából, ugyanis kitaláltam két hete, hogy lassan bevezethetnénk, hogy vasárnaponként náluk ebédeljünk Bennyvel együtt. Ha P épp nem dolgozik, akkor jönne ő is, amúgy csak ketten mennénk át.


Na, a vége azt lett, hogy P szabadnapos volt és hárman mentünk át. De mivel ott nincs (még) etetőszék Bennynek, hogy P apukája átjött a miénkért, és átvitte... Kiváncsian indultam neki a "kalandnak", mert még nem igen voltunk máshol, inkább hozzánk jöttek látogatók és a nagyszülők is. Benny csinos volt nagyon, vagány farmer volt rajta és egy jópofa felső. Mikor megérkeztünk, egyből felismerte a nagyszüleit, vigyorgott nekik, aztán a konyhában sertepertélt. :)


Jót mosolyogtam, mert az Opi hozott egy szőnyeget, hogy majd azon ül Benny, nehogy hideg legyen a kő. Csak azt elfelejtette, hogy már egy maholnap 11 hónapos fiúcskáról van szó, aki bizony nem az a megülök egy helyben típus. :)))) úgyhogy egy párszor vitte az Opi Benny után a szőnyeget, aztán feladta. :)))


A kaja finom volt, míg mi ettünk, Benny kapott egy kiflicsücsköt és azt majszolgatta nagy nyugiban, aranyos volt nagyon. Utána ismerkedett az ottani bútorokkal, a virágokat mindenhonnan le akarta pakolni, hiába...nem egy gyerekbarát lakás, de a nagyszülők szorgalmasan pakolgatták el Benny útjából a törékeny dolgokat. :))) Kb. két órát voltunk ott, kis kupit magunk után hagyva indultunk haza, de egy érdekes tapasztalattal lettünk gazdagabbak, miszerint már ügyes nagyfiúnk van, mehetünk vele bárhova! :))ak,


Itthon aztán jót aludt még délután és ma reggel a délelőtti alvásából mikor felébredt, ismét a nagymamájával találkozott, mert mi "gonosz" szülők addig leléptünk egy három órácskára wellnessezni. Jó volt egy picit kimozdulni, szaunáztunk is, ott ebédeltünk és 2 körül értünk haza, mire Benny a délutáni alvást megkezdte. Állítólag jól elvoltak kettesben, sétáltak két kört a tó körül, játszottak, énekelt az Omi és Benny megmutatta neki is a legújabb tudományát: egyedül felmászott a nappali kanapéra... :))) Persze az Ominak a szíve is megállt ijedtében, de szerencsére nem volt gond, nem esett le. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése