2010. március 27., szombat

Nagyizás

 Rossz pénz nem vész el, itt vagyunk, megvagyunk, csak közben hazajöttünk anyáékhoz majdnem két hétre. :) Csütörtökön érkeztünk és húsvét utáni kedden megyünk haza Bécsbe.


Az út jó volt, útközben meglátogattuk Dumát is, akit már több, mint egy éve ismertünk, de még sosem találkoztunk. :)) A kezdetektől fogva olvasta Bohne Baba érkezése előtti várakozásomat, a szülésnél drukkolt nekünk és azóta is figyelemmel kiséri kis életét. :))) Sajnos Dani, a fia oviban volt, így őt nem tudtuk megismerni, de így is elrepült másfél óra, észre sem vettük, úgy belemerültünk a beszélgetésbe. Benny az első perctől feltalálta magát, vigyorgott nagyokat, mindent megvizsgált, sétálgatott Dumával és az anyukájával, szóval marketingarc ismét befigyelt. :))))


Hazafelé már kicsit nyűgösebb volt, de utána kárpótolta a nagynénje, nagymamája, nagypapája, és azóta is kényeztetve van. :)))


Tegnap meglátogatott minket Zita barátnőm Zsombi babával, aki már 8 hónapos nagyfiú. Benny ismét elég visszahúzódóan viselkedett, kis pity-pity is volt, de aztán kis idő után feloldódott. Remélem, hogy hozzászokik a gyerekekhez, és később majd tudnak nagyokat játszani együtt.

2 megjegyzés:

  1. Bambikám, nálatok nincs játszóház, ahova hetente 1-2 alkalommal el lehetne vinni Bent? Csak, hogy szokja a gyerektársaságot. No, de jönnek a játszóteres időszakok, itt a tavasz, meg a nyár, sőt még talán az őszből is lesz néhány nap, amit kinnt lehet tölteni. Lehet venni a homokozókészletet.:)))))))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Van egy-kettő játszóház, de eddig Ben nem tudott ott mit kezdeni és ha szép idő van, inkább a levegőn vagyunk. De majd a játszótéren biztos lesznek gyerekek, ebben bízok és megedződik a fiam. :))) Üzenem Elvira néninek, hogy Ben vette az adást és nekiindult! ;) :))) sok puszi nektek!!

    VálaszTörlés