2009. november 19., csütörtök

Helyzetjelentés

 El tudnám viselni, ha egész télen ilyen csodálatos idő lenne, mint ma volt. :))) mintha tavasz lett volna, már csak a madárcsicsergések hiányoztak, helyette a varjúk károgtak mindenfelé. :))) 

Délután majdnem két órát lent sétáltunk, átjött Gabi barátnőm Stella babájával, megnéztük a ma nyílt karácsonyi vásárt mellettünk a növénykertben (mert ez a megfelelő szó rá a kertészet helyett, végre megtaláltam a jelentését, köszi Gabika!). Az üvegházba most nem mentünk be, nem akartuk, hogy a gyerkőcöknek nagyon melegük legyen, inkább csak kint sétálgattunk, megint jó kis karácsonyi udvart rendeztek be. Ráadásul idén a Duna és a környező országai a téma, hétvégén egy magyar kórus lép majd fel, jó lenne megnézni.

Amúgy minden rendben Ben bébivel, foga még persze nincs, most már azon fogok meglepődni egyszer, ha reggelre víritana valami a szájában az ínyénél. :)))) vannak nyugtalan pillanatai, ma este is mindent fájdalmasan tömködött a szájába, gondolom, megint feszült az ínye szegénykémnek.

Viszont egyre ügyesebben üldögél, annyira cuki, mint egy kis buddha, üldögél, a pocakja pihen és ő is csak nézelődik és élvezi, hogy már magasabbról látja a világot. :))) egyre többet mosolyog, most már másokra is, kezd barátkozósabb lenni, az első hónapokban alig lehetett mosolyt kicsikarni tőle, nem osztogatta olyan sűrűn. :))) most a hosszú hajjal lehet a leggyorsabban levenni a lábáról, mivel az nem igen van a családban, így számára nagy attrakció, ha hosszúhajú vendégek jönnek látogatóba. :))

viszont egy valamiről nem igazán akar leszokni és kezd már elég macerás lenni ezért minden ebédeltetés: ha olyanja van, egyfolytában berreg, köpköd a kajával....erre még nem jöttem rá, hogy mivel lehetne leszoktatni róla, vagy elterelni a figyelmét. Azt szoktam, hogy leállok, nem adom tovább a kaját, énekelek neki vagy mondókát mondok és miután "lenyugodott", újra kanalazok....de pár perc múlva újra kezdi és jókat nevet rajta. Már lassan nekem is védőfelszerelésben kell őt etetnem, mert annyira összeken engem is. Azt már megszoktam, hogy Bennyt egy nap többször is öltöztetem pont az ilyen balesetek miatt, de hogy magamnak is ennyi játszós ruhát vegyek, az vicces lenne....de lehet, hogy az kell lassan. :)))

Kicsinyítettem pár képet, most a napokban sok fotót csináltam kicsi bohne babámról, mert még annyira nagy újdonság, hogy ül! :)))


Kis buddha

szeret bujócskázni :)

Huncutka:

Hát lehet ennek a huncut kis lurkónak ellenállni??? :)))

1 megjegyzés:

  1. Édes a kis Buddhád! :o)))
    És a berregés ellenére Benny legalább eszik délben! Pannának a sárgarépa sem jött be, még mindig nem ízlik neki a zöldségféle... :S Egy-két kanál max., utána már rázza a fejét, hogy NEM! Ez a legújabb tudománya... :o) És nyugi, mert ennek ellenére estére az én játszós ruhámon is ott az egész napi étlap! :o)))
    Puszi

    VálaszTörlés