2009. november 29., vasárnap

2. nekifutás

 Remélhetőleg, most nem száll el az irományom, mert akkor feladom. :) Mondjuk nem írtam sok újdonságot, mert nincs sok változás, Benny cuki, mint eddig, foga még mindig nincs, de egyre jobban szenved.


Csütörtök óta itthon vagyunk anyáéknál, 100 %-os kényeztetésben van része Ben bébinek. Gondolhatjátok.... ha nincs öt percig szórakoztatva, már reklamál. Már látom, hogy otthon majd megint eltart egy-két napig, mig újra visszarázódik a régi kerékvágásban, ahol kettesben vagyunk napközben. De sebaj, ilyenkor mindig erről szól a dolog, hogy nagymami, nagypapi, tante, dédi és még sokan mások kényeztetik a kis haramiát. :)


Én már voltam kozmetikusnál, masszőrnél, holnap pedig fodrászhoz megyek. Jó igy kimozdulni, tegnap a tesómmal még a kedvenc kávézómba is eljutottunk, szuper volt kicsit kikapcsolódni, ücsörögni, kávézni és figyelni az embereket. Néha ennyi nekem is jár.... addig anya unokázott, az ő ötlete volt, hogy mozduljunk ki egy kicsit. Kíváló ötlet. :))))


Sajnos még kicsit náthás vagyok, most már anya is elkapta, de Bennyre nagyon vigyázunk, szinte egész nap maszk van rajtunk és leredukáltuk a puszi hegyeket is, nincs annyit ajnározva, nehogy ő is elkapja. Csütörtökön rámijesztett, mikor jöttünk, mert mintha kicsit folyt volna az orra, de szerencsére nem lett belőle több. Kapja a c vitamint reggelente, remélem, megvédi.


Ma itt volt Benny dédije ebédre, holnap majd mi megyünk hozzá, nagyon imádja a kis dédiunokáját. :) Szerencse, hogy még egy dédije van Bennynek, reméljük, hogy még sokáig köztünk lesz.


Vettem egy adventi koszorút is, majd kedden viszem ki Bécsbe, de ma meggyújtottuk az első gyertyát rajta ebédkor. Hihetetlen, hogy négy hét múlva karácsony, és idén már + 1 fővel ünneplünk. :))))) Tavaly is ott volt már a fánál, de a pocakban, éppen akkoriban kezdett el jeleket adni nekünk. :) Most pedig már egy 8 hónapos, kacagó, üldögélő kis budha lesz velünk, a mi kicsi angyalkánk. :)

1 megjegyzés: