2009. december 4., péntek

esti mese P módra

 Ma este P fürdette Bennyt, az utobbi napokban ő a soros, mert itthon van betegállományban a csípője miatt. Már régóta problémák vannak a csípőjével, de nem akar javulni, sőt egyre rosszabb, már fizoterápiára kell neki is járnia és valószínűleg elfelejtheti a vendéglátást is....de ez még a jövő zenéje, egyenlőre betegállomány van és pihenés.

Úgyhogy esténként ő fürdet, én pedig "szórakozok" a fiúk muriján. :)))) Tudni kell, hogy P 7 évig tengerjáró hajókon dolgozott, így szinte minden kikötőt látott a világban, rengeteg élménye van és Bennyvel mindig kalózost játszanak és kincseket keresnek. :)))) ma egész nap "kutyagoltak" négykézláb, P ment elől, Benny utána, édesek voltak. Nyitogatták a szekrényt, kincskeresés gyanánt, a végén Benny már egyedül is tudta, hogy a szekrényt ki lehet nyitni az előszobában. :))))

Este pedig esti mese volt a kádban.... Benny ült a fürdető karikában, kedvenc csillagával játszadozott, P pedig mesélt.... először hullámoztatta a vizet, jóóóó erősen és mesélte, hogy "most óriási viharba kerekedett a hajóóóó, és jaaaaj Benny kapaszkodj, mert a hajót dobálja a szél, a hullám és jaaaaaaaaj itt van a csillag barátod, leszel a barátja???" :)))) aztán egyszer csak lecsillapodik a tenger, "véééége a viharnak, szélcsend van, közeledünk a part felé..... egy kis szigetecskét látok, ahol bennszülött lányok fogadják a kicsi Bennyt...mondják neki aloha, Benny is mondja: aloha". :)))))))))))) utána továbbhajokázunk samponországba......juuuuuuj de jóóóó, hullámzunk, hullámzunk.....szép kis ország ez a samponország, de ennyi jutott most a városnézésre, mert máris megyünk tovább kefeországba...... kefeország is nagyon szép, de lassan utunk végére érünk, leáll a kishajó, az utasok aludni mennek, csillag barátunk is alszik, majd holnap újra várja Benny kalózt. :)))))) "

És ekkor kiveszi a kádból Ben apuka a kisfiát, én elmorzsolom a könnyemet a szemem sarkában és kezdődhet az esti rituálé, krémezés, pizsi, hálózsák,vacsi, jóéjt puszi és alvás. :)))) Imádom őket. :)))

1 megjegyzés:

  1. Na, úgy látszik, P. is kezd egyre jobban "apukásodni"! :o))) Tényleg kellett nekik ez a pár hónap, hogy felnőjenek a feladathoz. Így hogy már lehet játszani a gyerkőcökkel, sokkal jobban elvannak velük, igaz? Ééééééédesek együtt! Imádom én is nézni, ha Panna apával játszik, fürdik.... És persze apával a legjobb bohóckocni, akkor aztán bele lehet lendülni a rosszaságokba... :o)))
    Puszi Nektek! (meggyógyultál már?)

    VálaszTörlés