2010. február 22., hétfő

10. hónap!!!

 És megint eltelt egy hónap, Ben baba (aki már nem is olyan baba) ma 10 hónapja született!! :) Néha még mindig olyan hihetetlen, hogy már 10 hónapja anyuka vagyok, már 10 hónapja kiköltözött a pocaklakóm közénk és már 10 hónapja édesíti meg a mindennapjainkat a huncut, pajkos, kedves, néha morcos, néha hisztis kis lényével. :)


Ma délután a szobájában játszottunk, egy pillanatra elmerengtem és csak néztem őt, ahogy elmerülve játszott a kisautójával, ahogy pakolta ki-be a kockákat a formabedobó dobozába, ahogy jött-ment négykézláb, ahogy fel-felállt a kanapénál, a polcnál, ahogy néha-néha odapillantott rám, hogy ott vagyok e, ahogy magyarázott a maga kis blablabla nyelvén, és végigpörgettem az elmúlt tiz hónapot, hogy mennyi élményünk van már most, pedig még csak most született. :))) Az akkori kisbabából már egy vagány nagyfiú lett, aki napról napra értelmesebb, érdeklődőbb és néha akaratosabb. :))) De ennek így kell lennie... :)


Már nagyon sok mindent tud, szerintem hetek kérdése és el is indul kapaszkodás nélkül. Mert most még szüksége van ránk a sétánál, de egyre inkább már csak egy utolsó biztonságnak, egyébként menne egyedül. De még nem hagyjuk, mert még néha meginog, inkább sétálunk vele, gyüjtjük a kilométereket. :))) Szerdán megyünk neki tavaszi cipőt venni, hogy tudjunk majd lassan vele lent is sétálni pár perceket kezdésnek, hogy szokja. A hintázást már kipróbáltuk, aranyos volt, tetszett neki. :)



Evés terén pedig egyre jobban haladunk, ma már például délután megevett egy fél zsemle belsejét katonázva sajttal és pár falatka párizsival. Úgy ette, mintha már egy hete nem evett volna, valahogy a mi kajánk sokkal jobban ízlik neki, mint a babakaják. :))) Mindig kunyerál a mi kajánkból, olyan mint egy kiskutyus, ha pedig nem kap, egyből hisztizik. :))) Kis akarnok, de mi így szeretjük!!! :)


10 hónap... még 2 és születésnap. Az első. Hipp-hopp itt lesz... Már várom kicsit, mert az a tavaszt is jelenti. :))))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése