2010. február 16., kedd

újra Bécsben

 Tegnap megérkeztünk Bécsbe, gyorsan elteltelt a múlt hét. Jó volt otthon, Benny reggeltől estig kényeztetve volt, tetszett neki a dolog. :))


Sajnos még mindig elég nyűgös, a fogak nem bújtak ki, most adom neki a chamomilla 15 ch-t, talán ettől egy kicsit nyugisabb, úgy veszem észre. A Bécsbe vezető utat szinte végig aludta, ilyen is már régen volt. Nagyon örültek apukájával egymásnak, és P el volt ájulva Benny új tudományaitól: kézenfogva sétálgat, ha kérjük a kockát, amivel játszik, odaadja a kezünkbe stb... :))) persze a nagyi által levágott haj is tetszett P-nek, jót mosolygott a kis bilifejű fián. :)))))


Otthon még a kiskádja van Bennynek, de valahogy abban már nem marad el, egy-két perc múlva feláll és annyi volt a fürdésnek, így kicsit szenvedtünk a múlt héten a fürdetéssel. Már vártam a tegnapot, mert itthon a nagykádban fürdik Benny a kis fürdetőkarikával. Jól eljátszogatott, még a haját is meg tudtam végre mosni, úgyhogy siker!!! :)


Éjjel ügyesen aludt, reggel 7-kor kelt, addig egy hangját sem hallottam. Remélem, hogy hamar visszaszokik az itteni életbe, ma például már egész nap kettesben vagyunk, mert P éjfélig dolgozik. De majd holnap szabadnapos lesz, talán elmegyünk az Alte donauhoz megnézni a befagyott vizet. Ott régen is sokat sétáltunk, jó lenne Bennyvel is.


Szerencsére már én is jobban vagyok, úgy tűnik, hogy az egész családon átment a virus, mert apa is kidőlt a hétvégére és tegnap mondta anya, hogy a nagyi is elkapta. Benny ügyes volt, úgy tűnik, hogy kivédte.


Hétvégén jönnek majd P szülei unokázni, aztán jövő héten megint keresek valami programot, hogy nagymamázhasson Ben baba. :)))


Kicsinyítettem pár aktuális képet erről a gézengúzról:


egyre többet álldogál így egyedül, és egyre hosszabb ideig bírja :)



Már ő válogatja magának a tizoraira az almát :))


 


mindent tudományosan meg KELL vizsgálni... :))




 

2 megjegyzés:

  1. Vigyázzatok magatokra és gyógyuljatok gyorsan! A C vitaminról se felejtkezzetek meg!

    VálaszTörlés
  2. Örülök,hogy minden rendben van már,és túléltétek a vírust,no és annak is,hogy nem az apud főztje miatt voltatok rosszul:-)Benny egyre szebb,kár,hogy elmaradt a mostani talink is,de sebaj,bepótoljuk:))Vigyázzatok Magatokra,millióóó pusza

    VálaszTörlés