2010. február 23., kedd

400.

 Ez a 400. bejegyzésem, így visszanézve szépen végigkövettem a babavárás időszakát, Ben baba érkezését, az első heteket, hónapokat és tegnap pedig már 10 hónapos volt a kicsi fiam. :)))


Köszönöm Mindenkinek, aki csatlakozott és figyelemmel kíséri Kicsi Bohne mindennapjait, és köszönöm a rengeteg jó tanácsot is, amit eddig itt kaptam!!! Sokat jelentenek a hozzászólásaitok, sosem fogom elfelejteni azt a rengeteg drukkot is, amit április 21-én délután/éjjel írtatok ide!!! :))) Néha vissza szoktam olvasni, megkönnyezem, nosztalgiázok. :))))


Akik mostanában eltűntek (Rzso, Forgószél, Duma) , nagyon hiányoznak, remélem hogy néha majd jelentkeznek!


Remélem, hogy még sokáig élni fog ez a kis Ben-napló, rengeteg további élmény vár még ránk, amit mindenképp meg szeretnék örökíteni itt és talán majd egyszer Ben Baba is visszaolvashatja az első élményeit. :))))



"Kezdd minden napodat azzal, hogy hálás vagy. Légy hálás az ágyért, amiben aludtál, a tetőért a fejed felett, a padlóért a lábad alatt, a folyóvízért, a szappanért, a zuhanyodért, a fogkefédért, a ruháidért, a cipőidért, a hűtőért, ami frissen tartja az élelmedet, a kocsiért, amit vezetsz, a munkádért, a barátaidért. Légy hálás a boltokért, amik megkönnyítik a bevásárlást, az éttermekért, a közművekért, az elektromos eszközökért, amik olyan egyszerűvé teszik az életedet. Légy hálás az újságokért és könyvekért, amiket olvasol. Légy hálás a székért, amin ülsz és a járdáért, amin jársz. Légy hálás az időjárásért, a napért, az égért, a madarakért, a fákért, a fűért, az esőért, a virágokért. "


Úgyhogy még egyszer KÖSZÖNÖM Nektek,


hogy olvastok, hogy itt vagytok,


kedves Olvasóim!!!!


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szivesen és még remélem sokàig itt leszünk! Még tovàbbi sokszor 400-at kivànok!

    VálaszTörlés
  2. Még sok-sok bejegyzést és történetet Rólatok! :-))

    VálaszTörlés
  3. Először is boldog 10. hónapot Bennynek, nagyon aranyos a hintában. Kész nagyfiú már. És igen nagyon telik az idő, most születtek szinte...
    A 400. bejegyzéshez is gratulálok, ha ez a blog nem lenne, azt hiszem én sem jegyzetelném a mindennapjaimat, hiszen tőled kaptam az indíttatást.
    Úgyhogy számomra csak pozitív Benny blogja...

    VálaszTörlés
  4. Én köszönöm Neked, hogy megosztod velünk ezt a csodát! Még sokszor 400 bejegyzést kívánok!

    VálaszTörlés